no jo, ja to dodržujem ale veľa iných nieTomasko napísal:on chcel iba povedat to, ze ked my nebudeme riesit vas, nerieste vy nas.
Hip-Hop - všeobecne
-
Thrash/Death
Star
-
Royalflush
Guru wannabe
Niektorym rozumiem ... a ktorym nie tak si ''vygooglim'' text aj s prekladomreno23 napísal:ale si si vedomy ze hip hop je o textoch ? Lebo poznam kopu ludi (cest vynimkam) co ho pocuvaju takisto ako ty ale nerozumeju takmer ziadne slovo v piesni. Je to v prvom rade pomerne narocne porozumiet rychlo hovorenemu anglickemu slovu (+ slangu) a v tom druhom na zasmiatie. Snad patris medzi tie vynimky
za 2 dni tu je OPAK-Otvorenie jeho sólový album..ja osobne sa na to dosť teším...zmes rapu a reggae čo je pre mňa fajn..nejaké úrivky možte počuť na Mixtape "Od nás Opak, Čisty mixtape" sú tam aj Danove veci keďže jemu tiež v oktobri vychadza album..sú tam aj staršie remixi viac info tu + si ho možte stiahnuť free
http://hip-hop.sk/media-audio/stiahni-s ... ty-mixtape
takže ja sa na Opaka teším
http://hip-hop.sk/media-audio/stiahni-s ... ty-mixtape
takže ja sa na Opaka teším
-
Digital
Guru
- Kontaktovať používateľa:
ja pocuvam vela zahranicneho rapu a 75% textom nerozumiem(rozne slangy,frazy),niektore texty si prekladam ale to fakt len niekedy.Mne sa tie beaty lubia , flow sa mi lubi , styl sa mi lúbi. Vela ludi pocuva rozne zanre a verim tomu ze vacsina z nich ani netusi o com ich interpret spieva. Takze takto nejako.
no ja pocuvam najme SK-CZ hh a DnB ..... vyrastal som na oldschoolovkach ako zle kone,nazov stavby atd...
momentalne ficim na idaefatte , indy-witch, pio squad, hugo toxx ale aj menej znamych ako tragikomix, dramatikz
Ale MOJA REC je srdcofka
vyslovene nemusim mikiho komoru a jeho bandu
neznasam ked sa niekto nanasa do hh a pritom o nom vobec nic nevie...
nervrdim ze kazda sk-cz hh skladba ma neaky srdcervuci pribeh alebo neuveritelnu temu ale niektore teda maju...
hlavne ked neaky metlak zacne p.covat ze hh je na k.k.t a pritom ani nevie o com "spievaju" jeho oblubene kapely..
hlavne ked zacnu s tym ze ich "hudba" ma perfektnu melodiu a hudobnici "skills" //edit : cest vynimkam
ja sam som bubenik a viem aku "namahu" da hrat metal.....
//dakujem za K-
... samozrejme nepodpisanu 
momentalne ficim na idaefatte , indy-witch, pio squad, hugo toxx ale aj menej znamych ako tragikomix, dramatikz
Ale MOJA REC je srdcofka
vyslovene nemusim mikiho komoru a jeho bandu
neznasam ked sa niekto nanasa do hh a pritom o nom vobec nic nevie...
nervrdim ze kazda sk-cz hh skladba ma neaky srdcervuci pribeh alebo neuveritelnu temu ale niektore teda maju...
hlavne ked neaky metlak zacne p.covat ze hh je na k.k.t a pritom ani nevie o com "spievaju" jeho oblubene kapely..
hlavne ked zacnu s tym ze ich "hudba" ma perfektnu melodiu a hudobnici "skills" //edit : cest vynimkam
//dakujem za K-
zaujimave, nenavidis ked sa niekto nanasa do HH bez znalosti o nom, a hned v tom istom prispevku robis TO ISTE inemu stylu?Dudas50 napísal:neznasam ked sa niekto nanasa do hh a pritom o nom vobec nic nevie...
a navyse: a co ze niekto nevie o com spieva? ja napriklad pocuvam hudbu pre to ako znie, text beriem ako nepovinny doplnok
plus to spievaju v uvudzovkach si ako fanusik vyprosim, kedze viditelne si pocul max 2 skupiny a preto nemas ziadne pravo posudzovat styl ako celok
a ohladom poslednej vety sa ani nejdem vyjadrovat, myslim ze to ani nema zmysel
mal som ten metal konkretizovat chcel som napisat -death metal-....pri pisani prispevku som mal konkretne ma mysli skupinu canibal corps.....
+ coje zle na poslednej vete???
skus na bicich zahrat napr jazz alebo DnB a zistis ze zbesile trieskanie do vsetkeho co je naokolo (-deathmetal style-) je onicom
podobne ostatne nastroje
+ coje zle na poslednej vete???
skus na bicich zahrat napr jazz alebo DnB a zistis ze zbesile trieskanie do vsetkeho co je naokolo (-deathmetal style-) je onicom
podobne ostatne nastroje
tak nabuduce bud konkretny, nie napisat metal vseobecne
a v tej poslednej vete zjavne precenujes skill potrebny na hranie jazzu a dnb, sice dnb som uz pekne davno (nastastie) nepocul a jazz (bohuzial) tiez, ale urcite to nie je take uchvatne aby si mohol iny styl takto zatracovat, alebo si zase vychadzal z jednej skupiny?
a v tej poslednej vete zjavne precenujes skill potrebny na hranie jazzu a dnb, sice dnb som uz pekne davno (nastastie) nepocul a jazz (bohuzial) tiez, ale urcite to nie je take uchvatne aby si mohol iny styl takto zatracovat, alebo si zase vychadzal z jednej skupiny?
-
reno23
Guru wannabe
Rozhovor s Danosťom + ukazka z koncertu (januarovy special)
http://hiphoptv.sk/
http://hiphoptv.sk/
no zahrat dobre neaku jazzovu skladbu mne osobne da viac namahy ako hrat rock-metal.....Stopa napísal: .. a v tej poslednej vete zjavne precenujes skill potrebny na hranie jazzu a dnb, sice dnb som uz pekne davno (nastastie) nepocul a jazz (bohuzial) tiez, ale urcite to nie je take uchvatne aby si mohol iny styl takto zatracovat...
proste ludia sa ako by uspokojili s mensimi variaciamy ako pri jazze....
a hrat neelektonicky DnB je dost fuska aspon pre mna....
a ja som nechcel urazit styl hudby....len som chcel poukazat na skalnych fanusikou ktory nic ine neuznavaju.....
ale taky sa najdu aj pri HHe aj pri metale takze to je podstate jedno...
bol som len znechuteny postojmi mojich spoluziakou k hh....
-
Cyrus666
Light Professional
teraz mi povedz o com je ppci "hudba" Hip-Hop a o com je Metal ked som ti konecne otvoril ociPok3R napísal:jaaaj ty ludia co sem dojdu a trepu ''Vsetci hip hoperi nosia len XXXXL tricka siroke gate a nadavaju kazdemu a su sprosty'' vas neriesim ... ale napr 50Cent , tak presne o toto ide v jeho textoch - ,,Idem po ulici z ferari kazda kur*a na mna pozera a mysli na moj dick ,kupim jej 4 zachody a 20metrov toaletaka , a ten tam je noob lebo si kupil cinanske tricko ale ja mam NIKE trenky na ktorych su diamanty....'' atd. atd. lenze napr. 2Pac [RiP] a taky rapuju o zivote lenze to ty ostatny nechapu ... kazdy kdo vidi rappera hned je zly , kazdy rapper je zevraj zly , a este - metlaci ked ste taky mudry ... o com je metal ? podla mna = dakdo drbe na gitaru dakdo na bicie a dakdo tam reve na plne hlasivky... a rapperi su zly? a ked metlaci traposia zo satanom a tak to nee to je dobreee ze? je to len moj nazor tak ma neukrizujteale jak som cital tuto temu celu tak ma nenechalo nenapisat tento prispevok
a k teme xD : Pocuvam najviac americky hip hop ako NWA , 2Pac , ice cube a The Gameale obcas aj slovenske ako vec a H16 ... ceske len obcas ked nejaku dobru najdem
... to je ALL
//a podte do mna chlapci so serbelom na hlave.....cakam K- a poriadne nehambite sa!!!!
-
Royalflush
Guru wannabe
uz to odznelo ze dobry HH je o zivote, skusenostiach a problemoch...Cyrus666 napísal:teraz mi povedz o com je ppci "hudba" Hip-Hop a o com je Metal ked som ti konecne otvoril oci
//a podte do mna chlapci so serbelom na hlave.....cakam K- a poriadne nehambite sa!!!!
curacikou ako 0,33euro (50cent) neuznavam aj ked maju predaj...
za ten serbel mas u mna K+ (aj ked sam nosim new-eru) bo som sa zabavil..
hlavne ze mas avatara ktoremu z hlavy lezu cerviky
peace
-
makaveli
King
Dudas50 napísal:uz to odznelo ze dobry HH je o zivote, skusenostiach a problemoch...
curacikou ako 0,33euro (50cent) neuznavam aj ked maju predaj...
ideafatte, hugo toxx, dramatikz, tragikomix, moja rec.. to uz len je o zivote, skusenostiach, problemochDudas50 napísal:momentalne ficim na idaefatte , indy-witch, pio squad, hugo toxx ale aj menej znamych ako tragikomix, dramatikz
Ale MOJA REC je srdcofka