Hip-Hop - všeobecne

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Rad8)
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Rad8) »

ok je tam iba cca 5 piesni super, ale vsimol som si ze posledne dni si vacinou zapinam jeho album...
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Tak toto je pre mňa PÁN! Týpek je folkový spevák a zo všetkého si robí riť. Ale toto je podľa mňa totál! Xavier Baumaxa a Hněddé smyčce - Ozajstný Hip-Hop
S 3097
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa S 3097 »

Filipito napísal:S 3097 - mas umna respekt , pocuvat jednu skupinu desat rokov denno denne :wink:
ty musis byt ich skalny fanusik vsak ? :)
samozrejme, len teraz, to už ide akosi do sračie*
pochybujem že ešte samostatne niečo luza vyda, nieto ešte NS
malyivko
Star
Star

Príspevok od používateľa malyivko »

S 3097: si moj človek.. mam len tieto formacie v počitači.či už ENES ako celok alebo samostatne albumy,dema atd... ci uz cisteho,slipa,segiho,dna,bacila :)
dokonca mam aj stare koncertovky a stare tracky z albumu "zakazane ovocie" iba dva mam z tade.zvysok uz nie je mozne zohnat,kedze to bola kazetova nahravka a pochybujem ,že to ešte niekto ma...
tak isto to počuvam od roku 2001/2002? a počuvam to dodnes a stale ma to bavi.... ziadne komercne sracky,ale toto je proste legenda..
akurat mi ide 14nastka(šipo)+slipper-freestyle.. nadhera počuvať
strašna pravda v textoch,iny pohlad na život,pravdivy..ukazujuci hlavne tie zle stranky a hlavne to,ze chlapci sa vypracovali z nuly velmi vysoko..konkretne napr track ..odlisne sposoby zitia.. rapovali o tom,čo sa ich tykalo.. neskutočne hajtkovičove sample+ešte neskutočnejši text členov NS
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa typek61 »

pripajam sa ku vam nazov stavby naj rap aky poznam :)
a mozem ta poprosit malyivko o reup zakazane ovocie? diki napis ss 8)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

keď už idú tie vianoce..
S 3097
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa S 3097 »

malyivko napísal:S 3097: si moj človek.. mam len tieto formacie v počitači.či už ENES ako celok alebo samostatne albumy,dema atd... ci uz cisteho,slipa,segiho,dna,bacila :)
dokonca mam aj stare koncertovky a stare tracky z albumu "zakazane ovocie" iba dva mam z tade.zvysok uz nie je mozne zohnat,kedze to bola kazetova nahravka a pochybujem ,že to ešte niekto ma...
tak isto to počuvam od roku 2001/2002? a počuvam to dodnes a stale ma to bavi.... ziadne komercne sracky,ale toto je proste legenda..
akurat mi ide 14nastka(šipo)+slipper-freestyle.. nadhera počuvať
strašna pravda v textoch,iny pohlad na život,pravdivy..ukazujuci hlavne tie zle stranky a hlavne to,ze chlapci sa vypracovali z nuly velmi vysoko..konkretne napr track ..odlisne sposoby zitia.. rapovali o tom,čo sa ich tykalo.. neskutočne hajtkovičove sample+ešte neskutočnejši text členov NS
nemysliš toto? lebo to som tam upol ja :wink:

vidim že nato mame rovnake názory..14 tiež dobre davala napr. neprebudený - neskutočna bomba
jedine čo sa ako tak tej starej škole vyrovnalo su albumy
Momo-nepatrim medzi
2h+ - taktomalobyťataktobude
ak ťa bavil stary ns tak toto ťa musi tiež zabijať :) :)
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Podla mna co sa tyka KRALa som sklamany... Rytmus bol sice vzdy vulgarny, a vzdy mi to vadilo, ale ak islo o nejaku serioznu pesnicku nie daky minutovy skeč tak kazda nadavka mala svoje miesto...

na kralovi sice nadava malo ale texty su mucne a tuctove ako asi este nikdy..samozrejme je zopar svetlych stranok zopar dobrych beatov ale mam pocit ze Rytmo starne, resp. straca mladicke gule :)

no a pesnicka Daj mi este jednu sancu ...tak to je omyl prirody, akoby texty vsetkych lokalnych wannabe rapperov Slovenska
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

Už je starší a ak si nevidel videá sním....kde vravel ze mu (Rytmus - Král) nebudeme rozumieť... album Král mam v mobile..pecka :) a bengoro tiež...
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

fildinko napísal:Už je starší a ak si nevidel videá sním....kde vravel ze mu (Rytmus - Král) nebudeme rozumieť... album Král mam v mobile..pecka :) a bengoro tiež...
Takze podla teba spravil len album plny dobrej hudby, ktoremu nikto nepochopi? Alebo si tym chcel povedat, ze ked on povie, ze mu nebudeme rozumiet tak mu teda nemozeme pochopit?
MisguidedAngel
Star
Star

Príspevok od používateľa MisguidedAngel »

moosha napísal:Hip-hop sa sklada z elementov ako je b-boying, djing, samotny rap, beatboxing, atd. A ako sa da pocuvat breakdance?
je rozdiel hip hop (kultura) a hip hop (hudba)..

preto existuju pojmy ako zlata era hip hopu, alebo west coast hip hop.

kazdopadne pojmy rap a hip hop (hudba) v podstate splyvaju, preto je stale mozne sa vyjadrovat o hip hope ako o style hudby, je to uplne bezne a vzdy to tak bolo, ludia co tomuto zanru polozili zaklady ako krs-one sa o hip hope vyjadrovali aj ako o hudbe aj ako o kulture (listen to hip hop uplne koser slovne spojenie)

ja viem ze ta poucka - hip hop a jeho elementy je popularna, ale este raz a pre uplnost.

hudba
http://en.wikipedia.org/wiki/Hip_hop_music
kultura
http://en.wikipedia.org/wiki/Hip_hop
rapovanie (v zmysle formy)
http://en.wikipedia.org/wiki/Rapping
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Tak potom neviem... ked, tak hovorim ze pocuvam rap, hip-hop mi ani velmi nesedi k tomu.
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

Hip-Hop je aj tanec nielen hudba...
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

toto je bomba, uz ani ten Rytmus neni co byval :smt046
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Clean_Up »

...Rytmus nieje to čo býval, slabé, tuctové, starne...

Chlapi berte to tak, že Rytmus skutočne už nemá 20 a skladby typu Moja štvrť, Ivan T. z Prešova, Temeraf atď. sú dávno preč. Je iná doba, veci sa posunuli inam, určite má aj iné zaujmi, ináč sa už díva na svet, ako keď mal 20.

Tým, že tomu albumu nebudú (niektorí) poslucháči rozumieť, myslel to, že kto je zvyknutý na skladby ktoré som uviedol vyššie, tak sa mu budú zdať skladby na KRAL-ovi, divné, slabé, tuctové, o ničom.
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

prosim ta clean up.. to co t teraz vypisujes.. ako mozes ty akutne vediet co tym myslel.. co ked to myslel tak, ze tento album spravi same uplne blbosti a trapne skladby aby "ti co ten album pochopia" videli, ze mu je jedno co spravi.. je mu uplne jedno aky spravi album ale aj tak ho deti kupovat budu..

kto povie, ze rytmus starne.. lol jednoducho si on uz dokazal svoje.. uz si z toho robi len a len srandu..
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Clean_Up »

Point > Sám Rytmus vravel, že nový album (KRAL) bude úplne iný ako predchádzajúci album (Bengoro). Ja som to pochopil tak, že kto je zvyknutý na album Bengoro, tak nepríde na chuť KRAL-ovi, lebo bude očakávať niečo na štýl Bengora, ale bude sklamaný. Minule som zabudol v otcovom aute KRAL-a a hlásil mi, že celkom dobrý je ten nový album, že dajú sa v pohode popočúvať všetky skladby, ale napr. na počúvanie Bengora som ho neprehovoril, takže si osobne myslím, že album nieje úplný prepadák ako tu niektorí tvrdia. Ale to je len môj skromný názor. :)
rockonhustla
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa rockonhustla »

Clean_Up napísal:Point > Sám Rytmus vravel, že nový album (KRAL) bude úplne iný ako predchádzajúci album (Bengoro). Ja som to pochopil tak, že kto je zvyknutý na album Bengoro, tak nepríde na chuť KRAL-ovi, lebo bude očakávať niečo na štýl Bengora, ale bude sklamaný. Minule som zabudol v otcovom aute KRAL-a a hlásil mi, že celkom dobrý je ten nový album, že dajú sa v pohode popočúvať všetky skladby, ale napr. na počúvanie Bengora som ho neprehovoril, takže si osobne myslím, že album nieje úplný prepadák ako tu niektorí tvrdia. Ale to je len môj skromný názor. :)
Rytmusovi ide len o peniaze a v tomto ho chapem ze ide pop, ale zas si nasral poriadne do papule na druhej strane. Ako sam povedal nezaujima ho scena ani respekt nikoho.
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

novy rozhovor s Rytmuszom :lol:
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa typek61 »