Hip-Hop - všeobecne
Re: Hip-Hop - všeobecne
Každý musí byť vychovaný ulicou ? Každý musí mať nad 20 rokov , každý si musí prežiť , aby o tom napísal ? Ja o tom píšem , lebo to tak cítim , a opisujem to , a neznamená , že mám 15 a nemám nič prežité . Hip Hop , resp. rap , je pre mňa pocit , ako vyjadriť svoj názor na veci , a nejde o to , koľko mám rokov , či som to prežil , aj keď , v Egypte som bol , a videl som to , čo som videl ... takže nejakú tu skúsenosť mám , a štve ma len jedno , že starší podceňujú mladších ... Verím , že si inteligentný , a pochopíš to , čo tým chcem povedať .
samozrejme že to chápem, rap počúvam dlhšie (iba USA - East side väčšinou) a tam každý opisuje to ako niečo spravil nie ako to cíti, zarobil toľko, vlastní 50 aút, zavreli ho do basy kde písal texty atď atď, na takéto niečo, ako robíš ja osobne nie som zvyknutý
example:
example:
Chápem ... Každý má iný štýl ...
ak môžem ešte poradiť sprav si profil na last.fm a pridaj pesničky na listen.grooveshark.com
Na to last.fm a tú ďalšiu stránku ? To je zahraničné , síce našiel som tam dosť SVK a CZ kapiel , ale čo to vlastne pomôže ? Ináč ďakujem ...
no v podstate sa o tebe dozvedia aj ľudia ktorý by na teba náhodou nenarazili, pár kapiel si takto našlo napr aj manažéra
-
D_I_C_K
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ak ste mali postreh v SK rape sú nejake nepokoje..
:DD medzi Gramo Rokkaz a Dramatikz ....
začali dramatikz ked spomenuli niečo na bacila a aj čiastočne na GR...
GR ich v momente zvalcovalo ...týmto..
Na to odpovedal po až 2 týždnoch radikál týmito trackmi.."DISS-mi"
POSUDTE SAMI...??
začali dramatikz ked spomenuli niečo na bacila a aj čiastočne na GR...
GR ich v momente zvalcovalo ...týmto..
Na to odpovedal po až 2 týždnoch radikál týmito trackmi.."DISS-mi"
POSUDTE SAMI...??
Toto mi Dissi ako boli niekedy nepripomína
kde sú tie staré dobré americké časy? Grab my Ej Kej fou sevn, ako to rád dával Eazy-E
kde sú tie staré dobré americké časy? Grab my Ej Kej fou sevn, ako to rád dával Eazy-E
Zacal Bacil ked spomenul dramatikz...
Nový track s názvom Všetko sa dá , keď sa chce . Môžem počuť názory ? Idem druhý 
http://www.youtube.com/watch?v=mf6URYEu ... r_embedded
-
Digital
Guru
Bolo by to aj celkom slušné , ale prosím ťa prečo tie vzdychy, jeh ,čjeh , ooh , aha... ??Empatik napísal:Nový track s názvom Všetko sa dá , keď sa chce . Môžem počuť názory ? Idem druhý
-
moosha
Darca
Na to, ze ma asi 16 rokov je to VELMI slusne... ked si to porovnam so zvyskom sestnastrocnych "reperov".
Nezabudni si potom zaplatit featuring s Delikom
(to som len podpichoval
)
Nezabudni si potom zaplatit featuring s Delikom
(to som len podpichoval
16tku som oslávil pred týždňom
Díky , cením názory
... tie pazvuky sú také oživenie do tracku , ktoré si aj tak neveľa ľudí všimne , ale ďakujem aj tak .
Featuring s Delikom ? Ja niesom na takej úrovni , aby som s nim dával spoluprácu
Featuring s Delikom ? Ja niesom na takej úrovni , aby som s nim dával spoluprácu
-
Digital
Guru
pre ludí ktorý majú naozaj záujem o hudbu tohto druhu je cennejsie ked sa tam tie "pazvuky" nepoužívajú, lebo ono to pre vela ludí znie ako keby ste sa na niečo hrali... ale to myslím v dobrom , len taká malá rada od poslucháča. Len tak dalej.Empatik napísal:16tku som oslávil pred týždňomDíky , cením názory
... tie pazvuky sú také oživenie do tracku , ktoré si aj tak neveľa ľudí všimne , ale ďakujem aj tak .
Hip-Hop - všeobecne
Minule si sem tiez nieco daval ze? Tiez som ta pochvalil. Podla mna slusne na 16 rokov urcite, tie pazvuky MNE osobne nevadili. Len tak dalej nicoho sa neboj, urcite na to mas len to chce vela makacky. A samozrejme musis robit hudbu pre Slovakov cize us rappermi sa neinspiruj, tu si ta nikto nekupy ked budes dookola tocit o prachoch. 
Good luck
Good luck
-
Digital
Guru
Práveže v US by inšpiráciu kludne hladať mohol ,Filipito napísal:Minule si sem tiez nieco daval ze? Tiez som ta pochvalil. Podla mna slusne na 16 rokov urcite, tie pazvuky MNE osobne nevadili. Len tak dalej nicoho sa neboj, urcite na to mas len to chce vela makacky. A samozrejme musis robit hudbu pre Slovakov cize us rappermi sa neinspiruj, tu si ta nikto nekupy ked budes dookola tocit o prachoch.
Good luck
Hip-Hop - všeobecne
Neviem co si sem pridel no ja som myslel komercnych rapperov ako Lil Wayne a pod
-
moosha
Darca
US rapper=Lil Wayne a Birdman? 
nie prepáč aj Soulja Boy, T-Pain, T.I., Bow Wow, Kwony Cash, Lil B, Killa Cam, Snoop Dogg, Lil Twist, Fabolous, Gucci Mane, Drake a najlepší Ace Hood. A iní ale viac sa mi už nechce pozerať iTunes