hladam hudbu
hladam hudbu
neviete niekto poradit nejake mp3 alebo album ktory by sa hodil do predajne?ak niekto nieco ma tak prosim nech mi posle adresu..dakujem
-
mikkimikki
Medium Professional
-
LLucia
Star
- Kontaktovať používateľa:
A toto myslíš zo srandy či naozaj? Lebo keď si predstavím playlisty slovenských rádií, obmenila by som tvoj príspevok takto:hojko napísal:Nebolo by lepsie tam pustit radio??? Mna by teda nebavilo cele dni pocuvat par desiatok pesniciek stale dokola.
Nebolo by lepsie tam pustit CD??? Mna by teda nebavilo cele dni pocuvat par desiatok pesniciek stale dokola.
-
Soviet
Darca
jj presne takLLucia napísal:A toto myslíš zo srandy či naozaj? Lebo keď si predstavím playlisty slovenských rádií, obmenila by som tvoj príspevok takto:
Nebolo by lepsie tam pustit CD??? Mna by teda nebavilo cele dni pocuvat par desiatok pesniciek stale dokola.
No ale potom sa tam zblaznia zamestnanci. Parkrat som mal tu cest byt niekde, kde hralo cely den jedno radio a oni fakt vacsinu pesniciek opakuju v asi 2-hodinovych intervaloch....to je na hlavu.bolek napísal:Zase v rádiu ide sem tam aj nejaká relácia, počasie, dopravný sevis, takže z čisto praktického hľadiska a rôznorodej spoločnosti, ktorá tam bude nakupovať, by som volila rádio.
-
lekoklatik
VIP
Ja by som bol skor za nejaku TV hudobnu stanicu.... VH1... Lepsiu nepoznam...
a ked uz hudby tak toho je mrte.... Ja odporucam metalove sladaky to sa paci snad kazdej dame s dobrym vkusom
napr. od metallicy alebo GunsNroses alebo Aerosmith... Akurat ze ta hudba ti fakt vydrzi asi na tyzden pretoze potom by to zakaznikov a aj predavacov asi prestalo bavit...
....
Takze ja som za tu VH1
Takze ja som za tu VH1
-
LLucia
Star
Metalové slaďáky?
Ehm. Jeho obchod predsa nemá cibriť hudobný vkus, ale absolútne naladiť na nákupy super-deluxe-glamour oblečenia
VH1 je dobrý nápad, ale neviem si predstaviť že by kvôli tomu ťahal do obchodu káblovku ... ? Každopádne ja som si všimla že v obchodoch s handrami fičí hlavne Timbaland, Madonna, Nelly Furtado, Justin Timberlake, Gwen Stefani ... skrátka táto vlna popu. No a v Nemecku sa to valí fakt z každého obchodu (čo mne osobne dosť vadilo).
Ak autor témy nemá čas každý týždeň kompilovať CDčko na základe "VH1 TOP 10 POP CHART" ... môže sa pozrieť na Lamkách po podobných výberovkách.
VH1 je dobrý nápad, ale neviem si predstaviť že by kvôli tomu ťahal do obchodu káblovku ... ? Každopádne ja som si všimla že v obchodoch s handrami fičí hlavne Timbaland, Madonna, Nelly Furtado, Justin Timberlake, Gwen Stefani ... skrátka táto vlna popu. No a v Nemecku sa to valí fakt z každého obchodu (čo mne osobne dosť vadilo).
Ak autor témy nemá čas každý týždeň kompilovať CDčko na základe "VH1 TOP 10 POP CHART" ... môže sa pozrieť na Lamkách po podobných výberovkách.
-
lekoklatik
VIP
jj tie sladaky som myslel uplne vazne... nema nahodou VH1 online radio?LLucia napísal:Metalové slaďáky?Ehm. Jeho obchod predsa nemá cibriť hudobný vkus, ale absolútne naladiť na nákupy super-deluxe-glamour oblečenia
![]()
-
axxis
Addict
Re:
moje skusenosti s radiom su take, ze nepocuvas ani len desiatku pesniciek stale dookola ( express )hojko napísal:Nebolo by lepsie tam pustit radio??? Mna by teda nebavilo cele dni pocuvat par desiatok pesniciek stale dokola.
vid playlist:
We not speak americano ( ci ako sa to vola )
Lady gaga
Lady gaga
We not speak americano
We not speak americano
Shakira
Desmod
Lady gaga
Lagy gaga
We not speak americano
Tina + Rytmus
repeat
Re: hladam hudbu
a co tak internetove radio? inac co si pametam(uz neviem kde to bolo) tak vo viacerych obchodoch s damskym oblecenim som si vsimol ze tamhraje styl house/minimal a nieco podobne.
// inac co ma napada tak kludne aj etn.fm a styl progressive, myslim ze by to bolo fajn. A ked nie internetove radio, daju sa odtial stiahnut sety a najlepsie su od Tomasa Haverlika

// inac co ma napada tak kludne aj etn.fm a styl progressive, myslim ze by to bolo fajn. A ked nie internetove radio, daju sa odtial stiahnut sety a najlepsie su od Tomasa Haverlika
-
pryja
Darca
Re: hladam hudbu
lamky: Hudba - Various Artists, napriklad