hladam hudbu

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
martinho
Light Expert
Light Expert

hladam hudbu

Príspevok od používateľa martinho »

neviete niekto poradit nejake mp3 alebo album ktory by sa hodil do predajne?ak niekto nieco ma tak prosim nech mi posle adresu..dakujem
Gangy
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gangy »

Ono by bolo logicky dobre napisat co je to za predajnu nie?
martinho
Light Expert
Light Expert

Gangy napísal:Ono by bolo logicky dobre napisat co je to za predajnu nie?
s oblecenim damskym
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Nebolo by lepsie tam pustit radio??? Mna by teda nebavilo cele dni pocuvat par desiatok pesniciek stale dokola.
martinho
Light Expert
Light Expert

hojko napísal:Nebolo by lepsie tam pustit radio??? Mna by teda nebavilo cele dni pocuvat par desiatok pesniciek stale dokola.
taa co ja viem..ono tych pesniciek bude viac..uz mam dokopy asi 15 hodin hudby..ale chcelo by to este nieco tak preto pisem
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mikkimikki »

ja by som skor suhlasil s tym radiom : - /
LLucia
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LLucia »

hojko napísal:Nebolo by lepsie tam pustit radio??? Mna by teda nebavilo cele dni pocuvat par desiatok pesniciek stale dokola.
A toto myslíš zo srandy či naozaj? Lebo keď si predstavím playlisty slovenských rádií, obmenila by som tvoj príspevok takto:
Nebolo by lepsie tam pustit CD??? Mna by teda nebavilo cele dni pocuvat par desiatok pesniciek stale dokola.

:D
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

LLucia napísal:A toto myslíš zo srandy či naozaj? Lebo keď si predstavím playlisty slovenských rádií, obmenila by som tvoj príspevok takto:
Nebolo by lepsie tam pustit CD??? Mna by teda nebavilo cele dni pocuvat par desiatok pesniciek stale dokola.

:D
jj presne tak :) Ak máš dostatok hudby na tých niekoľko hodín tak je to isto lepšie ako rádio :) Ale po pár dňoch s tou hudbou z cd ti začne liezť na nervy.Preto je niekedy dobré to miešať s rádiom.. Napríklad na takom exprese niektorá pesnička ide aj 3x za 3,4-5hodín (čo je dosť).. Jedine ak Okey..tam je Každý Song Každý deň iba raz :D
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Zase v rádiu ide sem tam aj nejaká relácia, počasie, dopravný sevis, takže z čisto praktického hľadiska a rôznorodej spoločnosti, ktorá tam bude nakupovať, by som volila rádio. :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

bolek napísal:Zase v rádiu ide sem tam aj nejaká relácia, počasie, dopravný sevis, takže z čisto praktického hľadiska a rôznorodej spoločnosti, ktorá tam bude nakupovať, by som volila rádio. :)
No ale potom sa tam zblaznia zamestnanci. Parkrat som mal tu cest byt niekde, kde hralo cely den jedno radio a oni fakt vacsinu pesniciek opakuju v asi 2-hodinovych intervaloch....to je na hlavu.
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

GothaR: Ja viem, tiež som robila osem hodín vo fabrike, kde hral expres, takže na konci leta som "najnovšie hity" nechcela radšej ani počuť. Ale predsa, rádio je taká spestrenie, sú tam aj moderátori aj je to možnosť sa sem tam dozvedieť, čo sa deje. :)
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Ja by som bol skor za nejaku TV hudobnu stanicu.... VH1... Lepsiu nepoznam... :? a ked uz hudby tak toho je mrte.... Ja odporucam metalove sladaky to sa paci snad kazdej dame s dobrym vkusom :D napr. od metallicy alebo GunsNroses alebo Aerosmith... Akurat ze ta hudba ti fakt vydrzi asi na tyzden pretoze potom by to zakaznikov a aj predavacov asi prestalo bavit... :? ....

Takze ja som za tu VH1 :wink:
LLucia
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LLucia »

Metalové slaďáky? :lol: Ehm. Jeho obchod predsa nemá cibriť hudobný vkus, ale absolútne naladiť na nákupy super-deluxe-glamour oblečenia :)

VH1 je dobrý nápad, ale neviem si predstaviť že by kvôli tomu ťahal do obchodu káblovku ... ? Každopádne ja som si všimla že v obchodoch s handrami fičí hlavne Timbaland, Madonna, Nelly Furtado, Justin Timberlake, Gwen Stefani ... skrátka táto vlna popu. No a v Nemecku sa to valí fakt z každého obchodu (čo mne osobne dosť vadilo).

Ak autor témy nemá čas každý týždeň kompilovať CDčko na základe "VH1 TOP 10 POP CHART" ... môže sa pozrieť na Lamkách po podobných výberovkách.
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

LLucia napísal:Metalové slaďáky? :lol: Ehm. Jeho obchod predsa nemá cibriť hudobný vkus, ale absolútne naladiť na nákupy super-deluxe-glamour oblečenia :)

VH1 je dobrý nápad, ale neviem si predstaviť že by kvôli tomu ťahal do obchodu káblovku ... ? Každopádne ja som si všimla že v obchodoch s handrami fičí hlavne Timbaland, Madonna, Nelly Furtado, Justin Timberlake, Gwen Stefani ... skrátka táto vlna popu. No a v Nemecku sa to valí fakt z každého obchodu (čo mne osobne dosť vadilo).

Ak autor témy nemá čas každý týždeň kompilovať CDčko na základe "VH1 TOP 10 POP CHART" ... môže sa pozrieť na Lamkách po podobných výberovkách.
jj tie sladaky som myslel uplne vazne... nema nahodou VH1 online radio? :?
Alofok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Alofok »

Niečo pomalé aby sa tam dlhšie zdržali :D
mambo55
Star
Star

Príspevok od používateľa mambo55 »

hojko ma pravdu... radio je najkomrpmisnejsie...si teda myslim... :D
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re:

Príspevok od používateľa axxis »

moje skusenosti s radiom su take, ze nepocuvas ani len desiatku pesniciek stale dookola ( express )
vid playlist:

We not speak americano ( ci ako sa to vola )
Lady gaga
Lady gaga
We not speak americano
We not speak americano
Shakira
Desmod
Lady gaga
Lagy gaga
We not speak americano
Tina + Rytmus
repeat
TheMEMBER
Medium Star
Medium Star

Re: hladam hudbu

Príspevok od používateľa TheMEMBER »

a co tak internetove radio? inac co si pametam(uz neviem kde to bolo) tak vo viacerych obchodoch s damskym oblecenim som si vsimol ze tamhraje styl house/minimal a nieco podobne.

// inac co ma napada tak kludne aj etn.fm a styl progressive, myslim ze by to bolo fajn. A ked nie internetove radio, daju sa odtial stiahnut sety a najlepsie su od Tomasa Haverlika ;) :)
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: hladam hudbu

Príspevok od používateľa pryja »

lamky: Hudba - Various Artists, napriklad :wink:
Napísať odpoveď