Hladam novu Graficku
Hladam novu Graficku
niesom nejaky moc velky znalec tychto znaciek grafik preto sa chcem spytat ze ci bi sa dala zohnat nejaka vykonna graficka do 2000 sk 
Samozrejme ze ano
a chces od ATI alebo od Nvidie. A aky slot?
No dajme tomu ze na znacke ti nezalezi a mas PCIe x16 slot.
ASUS EAH3650,256MB DDR3 (1800MHz) Cena:2 004,00 SKK
SAPPHIRE HD 3650, 512MB DDR3 (1600MHz) Cena:1 929,00 SKK
No dajme tomu ze na znacke ti nezalezi a mas PCIe x16 slot.
ASUS EAH3650,256MB DDR3 (1800MHz) Cena:2 004,00 SKK
SAPPHIRE HD 3650, 512MB DDR3 (1600MHz) Cena:1 929,00 SKK
s tychto urcite tato
http://www.alza.sk/SK/graficka-karta-as ... d90608.htm
http://www.alza.sk/SK/graficka-karta-as ... d90608.htm
-
GIGABYTE
King
- Kontaktovať používateľa:
Tohto človeka poznám osobne, tak dosku zistiť nevieme, pretože everest nevyhodil žiadne info. Skrinka si myslím, že sa otvoriť ešte tiež nemôže pretože to má stále ešte v záruke... Neaký soft keby ste poradili, ktorý vyhodí základné info o matičnej doske prípadne stačí názov.. Zistiť si ostatné veci dokážem ďalej aj sám. 
-
GIGABYTE
King
jasné, hmm tak to ma nenapadlo
Dúfam, že to ešte má
, alebo to nájde.
//Priznávam manuál ma nenapadol fakt, väčšinou keď neviem niečo otvorím skrinku a vidím. Ale ak skrinku nemôžem otvoriť tak zase viem čo je v nej. S týmto nemávam problémy, ale fakt ma nenapadol manuál THX.
Nemaj uštipačné poznámky, ja som na to zvedavý neni.

//Priznávam manuál ma nenapadol fakt, väčšinou keď neviem niečo otvorím skrinku a vidím. Ale ak skrinku nemôžem otvoriť tak zase viem čo je v nej. S týmto nemávam problémy, ale fakt ma nenapadol manuál THX.
Týmto si ako čo myslel, že nepoznám google, alebo niečo podobné ? Skúšaš sa hrať na vtipálka ?wolf napísal:a napisem ten model MB do googlu a tam mi najde info o MB nie ?
Nemaj uštipačné poznámky, ja som na to zvedavý neni.
Nauč sa používať editW0Lf napísal:po druhe :
ked chce grafiku nech si stiahne GPU-Z
to mu zisti info o grafickej karte ,aj kde ju ma zapojenu ci PCI-E alebo AGP.
??? A to sa da vymenit grafika ked mas este zaruku?GIGABYTE napísal:Tohto človeka poznám osobne, tak dosku zistiť nevieme, pretože everest nevyhodil žiadne info. Skrinka si myslím, že sa otvoriť ešte tiež nemôže pretože to má stále ešte v záruke... Neaký soft keby ste poradili, ktorý vyhodí základné info o matičnej doske prípadne stačí názov.. Zistiť si ostatné veci dokážem ďalej aj sám.
No a pretoto je lepsie si PC poskladat doma a nekupovat hotove.
Poskladat si PC doma ma vela vyhod.
- Das si do PC to co ty chces.
- Kedykolvek mozes otvorit bednu a nemusis sa bat ze stratis zaruku.
- Pri hotovom PC mas zaruku najcastejsie len na 24 mesiacov. Ak by si si komponenty objednaval kazdy zvlast tak dostanes na kazdy vlastnu zaruku. A na niektore az 36 mesiacov(napr. CPU).
- Pri poruche nemusis trepat cely PC do opravy. Staci ked len vyberies poskodeny komponent, slahnes do krabice, zoberies zarucny list a ides to reklamovat.
Jedinou nevyhodou je snad len to ze sa v tom musis vyznat.
Poskladat si PC doma ma vela vyhod.
- Das si do PC to co ty chces.
- Kedykolvek mozes otvorit bednu a nemusis sa bat ze stratis zaruku.
- Pri hotovom PC mas zaruku najcastejsie len na 24 mesiacov. Ak by si si komponenty objednaval kazdy zvlast tak dostanes na kazdy vlastnu zaruku. A na niektore az 36 mesiacov(napr. CPU).
- Pri poruche nemusis trepat cely PC do opravy. Staci ked len vyberies poskodeny komponent, slahnes do krabice, zoberies zarucny list a ides to reklamovat.
Jedinou nevyhodou je snad len to ze sa v tom musis vyznat.
-
GIGABYTE
King
Ano, ale ako písal on sa informuje, myslel som, že tam ešte neaký ten mesiac, dva záruku má, tak preto asi by mu bolo dosť lúto keby otvorí pc a o týždeň mu odíde MB, nepravdepodobné, ale eventuálne možné..PAuLi3 napísal:akoze tez pravdaked si kupi grafiku tak tu skrinu bude muset otvorit tak ci tak takze ked ju otvori teraz uz to ma jedno mu padne zaruka