No, stala sa mi taka vec ze niekto sa mi hackol na alertpay paypal a emai, netušim ako, ako sa da tomu predist?, hladam nejake programy,bol by som rad keby ste mi pomohli, no mal som z toho dost komplikacie.
Ďakujem
Hladam ochranu proti napadnutiu pc
Re: Hladam ochranu proti napadnutiu pc
kontaktuj s administratorom...
joj boze, to uz som vyriesil, ja chcem nieco, nejaky program alebo nejaky navod nato aby sa mi to uz nemohlo stat, ale myslim z hladiska cervotocov atd atd...ale nielen viri malwre a spyware, nieco ine... lebo mam ad aware, microsft windows esentials, a spy bot, ccclener, co este je take dobre mat aby sa mi podobne veci uz nestavali? dakujem .)
kvalitný firewall
ak chceš mať ešte viac pokoj, nahod nejaký linux
tam je menšie riziko
Môžeš skúsiť firewall od Comodo........
Ale únik údajov mohol nastať aj niekde úplne inde.. pochybujem, že niekto sa Ti nabúral do PC... skôr by som tipoval, že máš všade rovnaké heslá, prípadne sa registruješ cez emailové adresy typu azet.sk a spol....... a podobne. V takýchto prípadoch Ti nepomôže ani ten najlepší firewall. A taktiež aj ten najlepší firewall treba správne nastaviť...
Toť môj názor..........
Ale únik údajov mohol nastať aj niekde úplne inde.. pochybujem, že niekto sa Ti nabúral do PC... skôr by som tipoval, že máš všade rovnaké heslá, prípadne sa registruješ cez emailové adresy typu azet.sk a spol....... a podobne. V takýchto prípadoch Ti nepomôže ani ten najlepší firewall. A taktiež aj ten najlepší firewall treba správne nastaviť...
Toť môj názor..........
jo, ja si myslim ze to bolo cez nejaku stranku.... ktora bola no ja neviem, nejaka dzura tam musela byt alebo čo, ako sa proti tomu ubranit?
Najúčinnejšia ochrana je: najskôr porozmýšľať, potom si preveriť, kde klikáš, a až potom kliknúť, prípadne odoslať nejaké registračné údaje...