hladam program na kombinacie pismen

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
tomikaco
Medium Expert
Medium Expert

hladam program na kombinacie pismen

Príspevok od používateľa tomikaco »

caute, robim cenzuru na jedno forum a potrebujem spisat blacklist .. teda vsetky slova, ktore chcem aby sa cenzurovali .. ale ako iste viete da sa to jednoducho obist takze nechcem iba hole nadavky, ale aj nejake kombinacie s bodkou pripadne ciarkou a tak ..

ukazka :
  • debil
    d.ebil
    de.bil
    debi,l
alebo pripadne aj nieco taketo
  • debil
    deebil
    deeebiiiil
nepozna niekto nejaky sposob pripadne program aby som to vsetko nemusel pisat rucne ???
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

čiarky, bodky, pomlčky a všetko čo chceš môžeš ešte pred cenzúrou zmazať cez str_replace, násobné písmena už nie sú problém ak to kontroluješ cez regulárne výrazy
tomikaco
Medium Expert
Medium Expert

no zabudol som podotknut ze ja to potrebujem ako zoznam slov v textaku .. lebo sa to nebude pouzivat iba na forum .. cize aj keby som to nejak nastavil vo fore, ten zoznam podsebou vypisanych slov mi to nevypluje
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

ale taký zoznam bude nekonečne dlhý, si si toho vedomý? Ak to ošetríš pre deeeeeeeeeeebil tak tam môžem dať o jedno e navyše. A takto môžeme pokračovať donekonečna. Ak to aj obmedzíš na napríklad maximálne 50 znakov, tak stále je v tom slove 5 znakov kotré môžu byť násobné, ďalej môže byť násobných viac znakov súčasne a ešte spomínané bodky, čiarky.. A to je reč iba o jednom slove
tomikaco
Medium Expert
Medium Expert

no to mas pravdu a este keby sa tie nasobne skombinovali s ciarkami a bodkami typu dee,bii.il tak toho je vazne moc vela ..

takze asi by stacili tie ciarky, bodky a pomlcky bez zdvojovania pismen
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Lenže aj tých par znakov vytvorí kopec možností. Napr. len tie tri znaky pri slove debil vytvoria 256 možnosti.
tomikaco
Medium Expert
Medium Expert

ja mam neobmedzeny hosting .. maximalne by mohol byt problem v tom, ze by to brzdilo system keby malo prelistovavat tolko slov v blackliste .. ale ja by som to aspon skusil keby som mal moznost .. je to neprakticke, ale mna nic ine nenapada a ked uz cenzura tak nech je aj na nieco dobra
Napísať odpoveď