Hladam program na texturovanie modelov
Hladam program na texturovanie modelov
caute kedze modelujem v 3ds maxe a nedokazem sa naucit teda pochopit uwv tak ci neni podobny program ako mudbox ze je model na tom modely je priesvitna textura a stetcom malujem po modely kde bude ta dotycna textura
uwv vysvetlovat na kocke nema vyznam lebo novsi max 2011 a 2013 texturu da presne na kocku ale co take brnenie hlava
uwv vysvetlovat na kocke nema vyznam lebo novsi max 2011 a 2013 texturu da presne na kocku ale co take brnenie hlava
-
lekoklatik
VIP
Re: Hladam program na texturovanie modelov
Ty si to zas velmi jednoducho predstavujes.
no ale ked ma nema kto naucit uwv? v knihe je to na kocke ta akoze co ocakavas
kocka je základ na pochopenie. ak to na tom nepochopíš, tak sa na to vykašli.
inak bodypaint 3D je na malovanie rovno na model... ale aj tam treba aspoň vygenerovať uv mapu. čo sú 2 kliky
inak bodypaint 3D je na malovanie rovno na model... ale aj tam treba aspoň vygenerovať uv mapu. čo sú 2 kliky
fajn. vidíme UV mapu ale nie model
čo s tým dalej? namaľovať a potom prezentovať 
-
lekoklatik
VIP
Ocividne nechapes texturovanie.
To nie je ze ty si na mapu kabatu natiahnes hnedu farbu, prasnes tam gombiky a vrecka a Max ti ten kabat oblecie. Ty musis trosku rozmyslas, v tvojom pripade staci ked pojdes stylom nakreslim kusok na kusok, pozriem sa kde mi to zobrazi (ci golier, vrecko, hrud alebo chrbat kabatu) a podla toho sa dopracujem k tomu co mam kde nakreslit aby som kabat obliekol do spravnej textury.
Neexistuje program ktory by tieto veci robil za teba. Mozno je nieco co ti hovori "hej chalan, toto je predna strana kabatu".
To nie je ze ty si na mapu kabatu natiahnes hnedu farbu, prasnes tam gombiky a vrecka a Max ti ten kabat oblecie. Ty musis trosku rozmyslas, v tvojom pripade staci ked pojdes stylom nakreslim kusok na kusok, pozriem sa kde mi to zobrazi (ci golier, vrecko, hrud alebo chrbat kabatu) a podla toho sa dopracujem k tomu co mam kde nakreslit aby som kabat obliekol do spravnej textury.
Neexistuje program ktory by tieto veci robil za teba. Mozno je nieco co ti hovori "hej chalan, toto je predna strana kabatu".
ok ja sa pytam preto ci tie "svy" niesu spatne lebo http://www.ceske-hry.cz/forum/viewtopic ... e4df#41307
tu som sa tiez pytal a vraveli ze to mam uplne zle a tu mi zas hovorite zze je to dobre
tu som sa tiez pytal a vraveli ze to mam uplne zle a tu mi zas hovorite zze je to dobre
-
lekoklatik
VIP
Z ktorej vety si vycital ze hovorime ze to mas dobre?
aha to tiez pravda tak je to zle alebo nie?
určite by som nedával švy na miesta, kde sú moc na očiach. si pozri, kde máš švy na oblečení. tiež ti nejdu z hora dole cez chrbát
sak ide to akoze potom kde mam dat ano uznavam dole je to divne ale potom kde to mam dat
-
lekoklatik
VIP
Nema oco nejaky kozak?
Alebo kamarat?
Alebo si chod nejaky do obchodu obzriet.
Alebo kamarat?
Alebo si chod nejaky do obchodu obzriet.