hladam programatora na vyvoj web stranky
hladam programatora na vyvoj web stranky
Dobry den, hned na zaciatok chcem upozornit, ze o programovani neviem vobec nic, takze len tak laicky. Hladam cloveka, ktory vie a vyzna sa v programovani a tym myslim aj zlozitejsie pripady, ponukam mu dlhodobu spolupracu a podiel na zisku. Napad nechcem zverejnit. Najlepsie by bolo ak by bol z vychodu. V pripade ak by to niekoho zaujimalo tak sa mozme osobne stretnut a porozpravat sa o tom.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: hladam programatora na vyvoj web stranky
ponukni mi fixný plat (či už vopred sumu za hotový web alebo od hodiny) a záujem sa nájde. Podiel zo zisku nie je platidlo na území SR. Zisk bude nulový, a programátor bude robiť mesiac zadarmo? A čo ak bude zisk mínusový (nič nezarobí ale náklady na server a doménu prípadne reklamu máš aj tak), budem ešte musieť platiť, nie? 
Aj ja hľadám takých. Chcem robiť neziskový projekt. Ponúkam podiel na zisku. Ozvite sa pls 
balmar, ver mi, zadarmo nikoho nenájdeš. Musel by si ľudí vééľmi zaujať - čo ty nevieš, keďže to nechceš zverejniť.
balmar, ver mi, zadarmo nikoho nenájdeš. Musel by si ľudí vééľmi zaujať - čo ty nevieš, keďže to nechceš zverejniť.
audiotrack, ziadne (co ak) mi nepripada do uvahy, ak by som mal peniaze na cely projekt, tak to nerobim takouto formou, momentalne disponujem len sumou 1 000 €. Vsetky naklady na server, domenu atd. hradim ja, ja potrebujem programatora na vyvoj webu nie na financovanie.
BX, kto hlada ten najde
BX, kto hlada ten najde
Nie, ak hľadáš štýlom "Potrebujem rutinnú záležitosť. Normálne by stála tak 500 eur, ja ju ale potrebujem zadarmo. Nepoviem vám o čo ide, ak vás to zaujalo, ozvite sa"
To, že tu nikoho nenájdeš, je jasné. Prehodnoť to do budúcna.
To, že tu nikoho nenájdeš, je jasné. Prehodnoť to do budúcna.
Mas pravdu, ale tak zaujat tam ma najskor ta dlhodob praca a podiel na zisku, mame aj takych, ktori pracuju vyhradne, len na podilu zo zisku, ale mame aj tych druhych. Samozrem ti za tvoj nazor velmi dakujem.
-
94jakub
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Dlhodobá spolupráca a podiel na zisku dnes nikoho nezaujme. Keby si opísal o čo ide, tak by sa možno našiel niekto, kto by to bral ako nejakú bočnú "oddychovku."
Ahojte, ak mate zaujem, mozem vam tie projekty naprogramovat s bratom napiste mi