Hladam niekoho kto by mi pomohol na mature s programovanim vtedy je v skole volno tak dufam ze sa niekto najde. Ja zacinam o 10:15 vytiahol by som si otazku a mailom by som poslal zadanie maturujem z formy B a potom on mne by ten program poslal spat. Odmena je premium na 30 dni v ten den by som este vygeneroval.Mozete sa mi ozvat aj na icq cislo 289-681-469
Pouzivat budeme samozrejme pascal
no ja mam otazky , co budu na mature a je tam nieco spominane ako :
Nájdite na internete aspoň tri ponuky pripojenia do internetu a porovnajte ich. ...
• Vyhľadajte na Internete poskytovateľov pripojenia.
a) Vytvorte si schránku na ľubovoľnom poštovom serveri a predveďte ukážku práce s e-mailom.
Vyhľadajte informácie z histórie počítačov.
nie je náhodou informatika volitelný predmet? načo si si ju dával keď si z toho rúra? a stredoškolský pascal nie je vôbec zložitý, tých pár príkazov a štruktúr zvládaš do stredy.
Co tak si pripravit vypracovane otazky a ulozit ich niekde na server a tiez niekde na PC v skole s tym, ze ak by bol odpojeny net, tak je sanca, ze lokalna siet este pojde. Hmm???
hojko napísal:Co tak si pripravit vypracovane otazky a ulozit ich niekde na server a tiez niekde na PC v skole s tym, ze ak by bol odpojeny net, tak je sanca, ze lokalna siet este pojde. Hmm???
audiotrack napísal:nie je náhodou informatika volitelný predmet? načo si si ju dával keď si z toho rúra? a stredoškolský pascal nie je vôbec zložitý, tých pár príkazov a štruktúr zvládaš do stredy.
zakladne veci viem z pascalu ale zas tak ho neviem ze by som isiel na 100%, a este zo zaciatku nam ucitelka hovorila ze pascal pri kazdej ulohe nebude potom prisla mesiec pred maturou a povedala ze pascal uz bude pri kazdej ulohe
medo8 napísal:zakladne veci viem z pascalu ale zas tak ho neviem ze by som isiel na 100%, a este zo zaciatku nam ucitelka hovorila ze pascal pri kazdej ulohe nebude potom prisla mesiec pred maturou a povedala ze pascal uz bude pri kazdej ulohe
Ved Becko tam ma iba uplne zaklady... A myslim, ze v pohode urobis, len si to poriadne pozri, opytaj sa spoluziakov...