hladame mozno teba
hladame mozno teba
hladam lukrativnych programatorov grafikov atd davame ti k dispozicii domenu webhosting digitalndefoto.sk sprav na nej projekt ktory bude hrde niest jej nazov pozor je nam jedno co a kolko na nom zarobis hlavne ze buden uspesny
a kvalitny kontaktuj ma na [email protected]
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
mozno sa mu podari najst nejakych "lukrativnych" programatorov a grafikov, nechajme hotomexx napísal:lol ze lukrativny programator/grafik
//ale uz len tvoja gramatika ma odradza
digitalndefoto.sk je voľná zrejme si myslel digitalnefoto.sk ..
-Inak, čo keby si nám sem bližšie napísal, čo si pod tou doménou predstavuješ, aký projekt? Totiž hrdo môže niesť tento názov aj portál s erotickymi fotkami ..
-A s tým zarábaním -> nechcem byť hnusný, ale to nezarobí ani na slanú vodu. Portál, ktorý má zarábať musí riadiť nie len hromada lukratívnych grafikov a programátorov, ale aj ľudí, čo sa vyznajú do fotenia, resp. problematiky, ktorej sa to ma týkať. A takýto ľudia nebudú dreť na niečom, čo nie je ich. To je to iste, ako keby som ti pozical stavebnu parcelu a ty by si mi na nej za odmenu postavil dom. Co na tom zarobis je tvoje..
IMHO neber ma zle, ale lukratívny programátori a grafici si vyberajú
-Inak, čo keby si nám sem bližšie napísal, čo si pod tou doménou predstavuješ, aký projekt? Totiž hrdo môže niesť tento názov aj portál s erotickymi fotkami ..
-A s tým zarábaním -> nechcem byť hnusný, ale to nezarobí ani na slanú vodu. Portál, ktorý má zarábať musí riadiť nie len hromada lukratívnych grafikov a programátorov, ale aj ľudí, čo sa vyznajú do fotenia, resp. problematiky, ktorej sa to ma týkať. A takýto ľudia nebudú dreť na niečom, čo nie je ich. To je to iste, ako keby som ti pozical stavebnu parcelu a ty by si mi na nej za odmenu postavil dom. Co na tom zarobis je tvoje..
IMHO neber ma zle, ale lukratívny programátori a grafici si vyberajú
-
Dawn
Medium Star
-
Dawn
Medium Star
Ano moze byt, ale toto mi zatial v ramci mojich moznosti vyhovuje a neviem ci by som zvladol naroky ake by pozadovali v takom serioznom projekte. Tym samozrejme nechcem tvrdit, ze to co teraz robim nieje seriozne...tomexx napísal:Mozno by si zarabal este lepsie ak by si odpisal na seriozny inzerat, to je zas moja skusenost...
Tu ide o to, že webhosting a domena je ta najlacnejšia položka na tvorbe takeho projektu.. Preto si každý grafik, či programátor 2x rozmyslí, či investuje hodiny prace do svojho alebo do cudzieho.Dawn napísal:nechcem nikoho nahovarat, ale raz som zo srandy odpisal na takyto inzerat a este dnes pre nich programujem a slusne zarabam...
preco myslis?ja pouzivam warezlama (at) gmail (dot) com a nepride mi to ako supacky mailuplink napísal:mozno sa mu podari najst nejakych "lukrativnych" programatorov a grafikov, nechajme ho. Hlavne ten reprezentacny mail na gmaily
...nechapem ludi co maju vlastnu domenu a pouzivaju supacke yahoo, gmail a pod. vsak stary mail si redirectnem na novy a mam to.
k teme: poviem priklad...spravim si nejake design studio a ulakomim sa na tych par stovak za domenu a hosting a dam si to k tebe...budem na tom zarabat ale o rok ci dva ti prdne v bedni a povies mi ze chces za tu domenu 15tisic rocne a co si ja mozem?ked sa prestahujem na druhu stratim klientov a ked ostanem mozes ma zdierat
ked uz nieco taketo tak riesenie zmluvou
-
mastermind
VIP
mam tiez vlastnu domenu a pritom pouzivam gmail. nevidim nic "nereprezantativne" na tom ze je tam gmail.uplink napísal:mozno sa mu podari najst nejakych "lukrativnych" programatorov a grafikov, nechajme ho. Hlavne ten reprezentacny mail na gmaily
...nechapem ludi co maju vlastnu domenu a pouzivaju supacke yahoo, gmail a pod. vsak stary mail si redirectnem na novy a mam to.
1. pouzivam ho uz dlho
2. poskytuju dobre sluzby
3. je tam vela miesta
4. nemusim sa hrat s DNSkom.
a ozaj stoji za zvazenie ci je lukrativnejsia adresa [email protected] alebo [email protected]
google apps ma rovnako vela miesta ako gmailmastermind napísal:mam tiez vlastnu domenu a pritom pouzivam gmail. nevidim nic "nereprezantativne" na tom ze je tam gmail.
1. pouzivam ho uz dlho
3. je tam vela miesta
a ozaj stoji za zvazenie ci je lukrativnejsia adresa [email protected] alebo [email protected]
-
uplink
VIP
masta inac posobi ked mas [email protected] / sk / eu, alebo [email protected] ako ked mas [email protected] nemyslis?mastermind napísal:mam tiez vlastnu domenu a pritom pouzivam gmail. nevidim nic "nereprezantativne" na tom ze je tam gmail.
1. pouzivam ho uz dlho
3. je tam vela miesta
-
mastermind
VIP
no pokial dobre vidim v prvom poste, on ma tu mailovu adresu celkom peknuuplink napísal:masta inac posobi ked mas [email protected] / sk / eu, alebo [email protected] ako ked mas [email protected] nemyslis?
jooj ludia nemam problem si spravit aj mail [email protected] pohoda oki popis projektu: portal o fotografovani recenzie, testy fotakov (na to mam ludi) ale aj webgalerie uzivatelov proste fotoalbumy uzivatelov
-
tomexx
King
Tu nejde o mailovu adresu ale o celkovy pristup k veci..warnet napísal:jooj ludia nemam problem si spravit aj mail [email protected] pohoda oki popis projektu: portal o fotografovani recenzie, testy fotakov (na to mam ludi) ale aj webgalerie uzivatelov proste fotoalbumy uzivatelov