hladame mozno teba

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
warnet
Medium Expert
Medium Expert

hladame mozno teba

Príspevok od používateľa warnet »

hladam lukrativnych programatorov grafikov atd davame ti k dispozicii domenu webhosting digitalndefoto.sk sprav na nej projekt ktory bude hrde niest jej nazov pozor je nam jedno co a kolko na nom zarobis hlavne ze buden uspesny :) a kvalitny kontaktuj ma na [email protected]
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

mmm odvaha prasknut len tak mailovu adresu na forum, ktore sa prezerat bez registracie (cize aj botmi)....
podla coho sa robi vyber? blizsie info by nebolo zle
tomexx
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomexx »

lol ze lukrativny programator/grafik :D

//ale uz len tvoja gramatika ma odradza :)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

tomexx napísal:lol ze lukrativny programator/grafik :D

//ale uz len tvoja gramatika ma odradza :)
mozno sa mu podari najst nejakych "lukrativnych" programatorov a grafikov, nechajme ho ;). Hlavne ten reprezentacny mail na gmaily ;)...nechapem ludi co maju vlastnu domenu a pouzivaju supacke yahoo, gmail a pod. vsak stary mail si redirectnem na novy a mam to.
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

lukrativnost a taketo hladanie mi tiez nejde dako dokopy, preto by sa mozno hodilo vysvetlujuce info :) a s tym redirectom to riesim aj ja tak. davam mail nieco@nazov_domeny.domena a mam nastavene redirectnutie na gmail. a som spokojny :)
warnet
Medium Expert
Medium Expert

naco ja som tu dal osobny mail nie pracovny tamtie nemam ako redirect ale ako support oddelene. a proste je potrebne postavit team z ludi co nieco dokazu a spracovat ten projekt
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

digitalndefoto.sk je voľná zrejme si myslel digitalnefoto.sk ..
-Inak, čo keby si nám sem bližšie napísal, čo si pod tou doménou predstavuješ, aký projekt? Totiž hrdo môže niesť tento názov aj portál s erotickymi fotkami ..
-A s tým zarábaním -> nechcem byť hnusný, ale to nezarobí ani na slanú vodu. Portál, ktorý má zarábať musí riadiť nie len hromada lukratívnych grafikov a programátorov, ale aj ľudí, čo sa vyznajú do fotenia, resp. problematiky, ktorej sa to ma týkať. A takýto ľudia nebudú dreť na niečom, čo nie je ich. To je to iste, ako keby som ti pozical stavebnu parcelu a ty by si mi na nej za odmenu postavil dom. Co na tom zarobis je tvoje..

IMHO neber ma zle, ale lukratívny programátori a grafici si vyberajú :wink:
Dawn
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dawn »

nechcem nikoho nahovarat, ale raz som zo srandy odpisal na takyto inzerat a este dnes pre nich programujem a slusne zarabam... :wink:
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Dawn napísal:nechcem nikoho nahovarat, ale raz som zo srandy odpisal na takyto inzerat a este dnes pre nich programujem a slusne zarabam... :wink:
Mozno by si zarabal este lepsie ak by si odpisal na seriozny inzerat, to je zas moja skusenost... :wink:
Dawn
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dawn »

tomexx napísal:Mozno by si zarabal este lepsie ak by si odpisal na seriozny inzerat, to je zas moja skusenost... :wink:
Ano moze byt, ale toto mi zatial v ramci mojich moznosti vyhovuje a neviem ci by som zvladol naroky ake by pozadovali v takom serioznom projekte. Tym samozrejme nechcem tvrdit, ze to co teraz robim nieje seriozne... :wink:
digo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa digo »

aky projekt mas na mysli?
mohol by si prosim ta hodit blizsie info?? :roll:
pheo
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pheo »

Sak toto vyzerá ako nejaký inzerát na zoznamke :)
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Dawn napísal:nechcem nikoho nahovarat, ale raz som zo srandy odpisal na takyto inzerat a este dnes pre nich programujem a slusne zarabam... :wink:
Tu ide o to, že webhosting a domena je ta najlacnejšia položka na tvorbe takeho projektu.. Preto si každý grafik, či programátor 2x rozmyslí, či investuje hodiny prace do svojho alebo do cudzieho.
ehm123
King
King

Príspevok od používateľa ehm123 »

uplink napísal:mozno sa mu podari najst nejakych "lukrativnych" programatorov a grafikov, nechajme ho ;). Hlavne ten reprezentacny mail na gmaily ;)...nechapem ludi co maju vlastnu domenu a pouzivaju supacke yahoo, gmail a pod. vsak stary mail si redirectnem na novy a mam to.
preco myslis?ja pouzivam warezlama (at) gmail (dot) com a nepride mi to ako supacky mail ;)

k teme: poviem priklad...spravim si nejake design studio a ulakomim sa na tych par stovak za domenu a hosting a dam si to k tebe...budem na tom zarabat ale o rok ci dva ti prdne v bedni a povies mi ze chces za tu domenu 15tisic rocne a co si ja mozem?ked sa prestahujem na druhu stratim klientov a ked ostanem mozes ma zdierat ;)

ked uz nieco taketo tak riesenie zmluvou ;) proste to co je cierne na bielom sa neodrbe...ale fakt nevidim dovod robit nieco taketo kvoli tym par stovkam
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

uplink napísal:mozno sa mu podari najst nejakych "lukrativnych" programatorov a grafikov, nechajme ho ;). Hlavne ten reprezentacny mail na gmaily ;)...nechapem ludi co maju vlastnu domenu a pouzivaju supacke yahoo, gmail a pod. vsak stary mail si redirectnem na novy a mam to.
mam tiez vlastnu domenu a pritom pouzivam gmail. nevidim nic "nereprezantativne" na tom ze je tam gmail.
1. pouzivam ho uz dlho
2. poskytuju dobre sluzby
3. je tam vela miesta
4. nemusim sa hrat s DNSkom.

a ozaj stoji za zvazenie ci je lukrativnejsia adresa [email protected] alebo [email protected]
ehm123
King
King

Príspevok od používateľa ehm123 »

mastermind napísal:mam tiez vlastnu domenu a pritom pouzivam gmail. nevidim nic "nereprezantativne" na tom ze je tam gmail.
1. pouzivam ho uz dlho
3. je tam vela miesta

a ozaj stoji za zvazenie ci je lukrativnejsia adresa [email protected] alebo [email protected]
google apps ma rovnako vela miesta ako gmail ;)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

mastermind napísal:mam tiez vlastnu domenu a pritom pouzivam gmail. nevidim nic "nereprezantativne" na tom ze je tam gmail.
1. pouzivam ho uz dlho
3. je tam vela miesta

masta inac posobi ked mas [email protected] / sk / eu, alebo [email protected] ako ked mas [email protected] nemyslis?
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

uplink napísal:masta inac posobi ked mas [email protected] / sk / eu, alebo [email protected] ako ked mas [email protected] nemyslis?
no pokial dobre vidim v prvom poste, on ma tu mailovu adresu celkom peknu :)
warnet
Medium Expert
Medium Expert

jooj ludia nemam problem si spravit aj mail [email protected] pohoda oki popis projektu: portal o fotografovani recenzie, testy fotakov (na to mam ludi) ale aj webgalerie uzivatelov proste fotoalbumy uzivatelov
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

warnet napísal:jooj ludia nemam problem si spravit aj mail [email protected] pohoda oki popis projektu: portal o fotografovani recenzie, testy fotakov (na to mam ludi) ale aj webgalerie uzivatelov proste fotoalbumy uzivatelov
Tu nejde o mailovu adresu ale o celkovy pristup k veci..
Napísať odpoveď