trapi ma vec, s problemom hladania veci konkretne ponukane pre europu - to jest aj slovensko..
nuz priklad.. ak dam advanced search a dam aby to bolo aviable pre slovensko tak mi ABSOLUTNE ignoruje to nastavenie a nastavi si to aj tak pre USA, aj shiping to do US ..
ach..
proste potrebujem poradit ako vyhladavat na ebayi, aby mi tam zobrazilo itemy ktore ti ludia poslu aj do europy + aj cez paypal ..
dufam ze sa tym niekto zaoberal..
dakujem vopred
Hladanie v Ebayi
-
makaveli
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: Hladanie v Ebayi
tak nehladaj na ebay.com ale skus:
atd
Kód: Vybrať všetko
www.ebay.co.uk
www.ebay.at
www.ebay.de
www.ebay.nl
www.ebay.es
www.ebay.hu-
kukiak
Addict
hadam mozem. http://www.zive.sk/default.aspx?section ... cle=274130pepo napísal:a dotaz s ebay ako nakupovat objhednat ? lebo ked chem zadat ako platobnou kartou ucet atd tak to ignoruje nedasa ako to je mozne?
-
makaveli
King
neviem sice co na tom bolo totalne pomimo, ale vyskusaj este toto, vykasli sa na to co nastavis v advanced search, s tym to neslo ani mne, ale vyskusaj este toto: ked si uz das zobrazit nejaku kategoriu, tak tam hore vedla Price mas Shiping to USA.. tak klikni na to USA a tam to zmen na Slovakia, tak mi to fungovalo.. sice to nefiltrovalo iba ponuky ktore sa daju poslat aj na slovensko, ale pri tych to pise not specified a pri tych, ktore su available aj na slovensko mas cenu postovnehoNuSuey napísal:no hlapci idete dost offtopic ..uz aj ta prva odpoved bola totalne pomimo..
kazdopadne ja davam iba ponuky s PAYPAL, ine nie
jj aj ja to tak robim , tak to funguje a chod na co.uk to mas najblizsiemakaveli napísal:neviem sice co na tom bolo totalne pomimo, ale vyskusaj este toto, vykasli sa na to co nastavis v advanced search, s tym to neslo ani mne, ale vyskusaj este toto: ked si uz das zobrazit nejaku kategoriu, tak tam hore vedla Price mas Shiping to USA.. tak klikni na to USA a tam to zmen na Slovakia, tak mi to fungovalo.. sice to nefiltrovalo iba ponuky ktore sa daju poslat aj na slovensko, ale pri tych to pise not specified a pri tych, ktore su available aj na slovensko mas cenu postovneho
-
NuSuey
Professional
jo ved to som spominal asi v prvom poste.. nevadi.. kaslem na ebay.com zrejme..makaveli napísal:neviem sice co na tom bolo totalne pomimo, ale vyskusaj este toto, vykasli sa na to co nastavis v advanced search, s tym to neslo ani mne, ale vyskusaj este toto: ked si uz das zobrazit nejaku kategoriu, tak tam hore vedla Price mas Shiping to USA.. tak klikni na to USA a tam to zmen na Slovakia, tak mi to fungovalo.. sice to nefiltrovalo iba ponuky ktore sa daju poslat aj na slovensko, ale pri tych to pise not specified a pri tych, ktore su available aj na slovensko mas cenu postovneho
pocul som skarede veci o tom