hlafam mobil s co najvacsim dosahom infraportu

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
karosar
Zablokovaný
Zablokovaný

hlafam mobil s co najvacsim dosahom infraportu

Príspevok od používateľa karosar »

na strankack vyrobcov nic take neuvadzaju, neviete poradit?.dik
mspeedo
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mspeedo »

Naco to chces? ako dialkove na televizor? Ja mam nokia E60 a ovladam s tym telku tak na 3 metre z gauca. Len to treba nasmerovat presne na snimac a ide to v pohode.
karosar
Zablokovaný
Zablokovaný

nie nechcem dialk.ovladac
-len tak ma to zaujma pretoze sa o takychto veciach nepise ani v manuale od telefonu
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

realny dosah v tlefonoch na prenos je cca 1,5m max pricom ked to pouzivas ako dialkovi ovladac je to o daco dlchsie vid moje PDA ktorim sa mi u mami v robote podarilo ovladat TV na 10m je to asi tym ze ako ovladac len vysle impulz ktori dakym zazrakom zbludi ale pri prenose tam musi byt obojsmerny tok ci co aspon tak to podla mna bude. V principe IRDA bude fungovat donekonecna len bude stale signal slabnut lebo je to vlastne svetlo zober napr kameru a kameruj diodku na dialkovom ked prepinas bude ti blikat :-)
karosar
Zablokovaný
Zablokovaný

Runes napísal:realny dosah v tlefonoch na prenos je cca 1,5m max pricom ked to pouzivas ako dialkovi ovladac je to o daco dlchsie vid moje PDA ktorim sa mi u mami v robote podarilo ovladat TV na 10m je to asi tym ze ako ovladac len vysle impulz ktori dakym zazrakom zbludi ale pri prenose tam musi byt obojsmerny tok ci co aspon tak to podla mna bude. V principe IRDA bude fungovat donekonecna len bude stale signal slabnut lebo je to vlastne svetlo zober napr kameru a kameruj diodku na dialkovom ked prepinas bude ti blikat :-)
ty kokso ako to ze volnym okom to svetlo nevidiet a cez mobil kameru ano??, ake mas prosim ta pda??dikes
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

neviem ci mobil kameru ale ja co mam doma sony digital nefim kolko to tato kupil prvu a poslednu kameru pred cca 8 rokmi tak tam ked si do optiky mieril ovladacom a prepinal bolo vidiet take biele blikanie :-) a PDa mam hx 4700

ok oskusane ted som PDA namieril proti telefonu pustil kameru zacal prepinat a blika to jak blazon :-) a vidiet je to daka tomu ze ludkse oko neni schopne to spektrum zachytit a druha vec kamera snima menej obrazkou cize ked aj kamerujes TV tak to blika jak blazon :-) teda ked mas CRT :-)
hned hodim video :-D

http://www.youtube.com/my_videos?pi=0&p ... ladac&dm=1# to je link len este ho musi youtube nacitat tak keby neslo pocakaj
Napísať odpoveď