hlafam mobil s co najvacsim dosahom infraportu
hlafam mobil s co najvacsim dosahom infraportu
na strankack vyrobcov nic take neuvadzaju, neviete poradit?.dik
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
realny dosah v tlefonoch na prenos je cca 1,5m max pricom ked to pouzivas ako dialkovi ovladac je to o daco dlchsie vid moje PDA ktorim sa mi u mami v robote podarilo ovladat TV na 10m je to asi tym ze ako ovladac len vysle impulz ktori dakym zazrakom zbludi ale pri prenose tam musi byt obojsmerny tok ci co aspon tak to podla mna bude. V principe IRDA bude fungovat donekonecna len bude stale signal slabnut lebo je to vlastne svetlo zober napr kameru a kameruj diodku na dialkovom ked prepinas bude ti blikat 
ty kokso ako to ze volnym okom to svetlo nevidiet a cez mobil kameru ano??, ake mas prosim ta pda??dikesRunes napísal:realny dosah v tlefonoch na prenos je cca 1,5m max pricom ked to pouzivas ako dialkovi ovladac je to o daco dlchsie vid moje PDA ktorim sa mi u mami v robote podarilo ovladat TV na 10m je to asi tym ze ako ovladac len vysle impulz ktori dakym zazrakom zbludi ale pri prenose tam musi byt obojsmerny tok ci co aspon tak to podla mna bude. V principe IRDA bude fungovat donekonecna len bude stale signal slabnut lebo je to vlastne svetlo zober napr kameru a kameruj diodku na dialkovom ked prepinas bude ti blikat
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
neviem ci mobil kameru ale ja co mam doma sony digital nefim kolko to tato kupil prvu a poslednu kameru pred cca 8 rokmi tak tam ked si do optiky mieril ovladacom a prepinal bolo vidiet take biele blikanie
a PDa mam hx 4700
ok oskusane ted som PDA namieril proti telefonu pustil kameru zacal prepinat a blika to jak blazon
a vidiet je to daka tomu ze ludkse oko neni schopne to spektrum zachytit a druha vec kamera snima menej obrazkou cize ked aj kamerujes TV tak to blika jak blazon
teda ked mas CRT 
hned hodim video
http://www.youtube.com/my_videos?pi=0&p ... ladac&dm=1# to je link len este ho musi youtube nacitat tak keby neslo pocakaj
ok oskusane ted som PDA namieril proti telefonu pustil kameru zacal prepinat a blika to jak blazon
hned hodim video
http://www.youtube.com/my_videos?pi=0&p ... ladac&dm=1# to je link len este ho musi youtube nacitat tak keby neslo pocakaj