Zdravím,
Mám problém s hlasitosťou pri pripojení gitary k PC. Používam externú zvukovku Tascam US-600. Keď pripojím gitaru a idem napr. do Amplitube 3 tak počujem príliš svoju clean gitaru a nie to čo by malo hrať. Ten istý problém mám v Rocksmithe, začnem hrať ale počujem svoju originál gitaru. Keď sa to ladí v Rocksmithe tak je to ešte v pohode ale potom už nie. Ak vie niekto ako to vyladiť prosím o radu.
Hlasitosť pri vstupe gitary
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Hlasitosť pri vstupe gitary
buďto uber hlasitosť na gitare priamo (nemám poňaťia akú máš gitaru ale ak sa dá pripojiť k PC tak musí mať nejaké koliečko na stíšenie) alebo uber zvuk v zmiešavači na audio-in.
momentálne hrám na jednej kramerke ale diki za radu je to o niečo lepšie ale ešte mám jednu otázku:ako znížiť latenciu na rocksmithe ? v tom amplitube je latencia v podstate nulová a v rocksmithe je celkom počutelná
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
njn elektriky, na elektrike som hral len na koleji
ináč len akustika/elektroakustika, ale ta odozva to by nemalo mať nič s gitarou alebo nastavením zvukovky, len niekde v nastaveniach programu, žiaľ ten nepoznám takže v tom nepomôžem.
//autoeditácia príspevku (05 Máj 2014, 20:51)
teda ak pod pojmom lantencia myslíš, že brnkneš a počuješ sa o cca pol sekundy neskôr
//autoeditácia príspevku (05 Máj 2014, 20:51)
teda ak pod pojmom lantencia myslíš, že brnkneš a počuješ sa o cca pol sekundy neskôr
no tú odozvu som už vyriešil
teraz je problém zas so softvérom...