Hnusne pokrytectvo...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Frikso
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Hnusne pokrytectvo...

Príspevok od používateľa Frikso »

Sorgblad napísal:no vidim ,ze kazdy tu riesi problemy a dost tu ludia pomahaju...
takze tu rad rozpoviem aj moj...
Mam spoluziacku... 3 roky som vzdy stal pri nej,zniesol som od nej vsetko... lubil som ju (teoreticky aj lubim) ....
to vsak nie je ten problem...
bol tu isty jej kamarat ,a moj dobry znamy... ten ju zacal ignorovat a pol roka sa spolu nebavili... bol na nu otrasne nastvany...
som pri nej stal ,podporil som ju a vsetko take... mala ma radsej a radsej respektive tak to hovorila a ja som tomu nemal problem verit...
tak sa stalo to ,ze som videl ze ju trapi to ,ze sa s tym jej kamaratom nebavi... som jej zasa pomohol,pred tyzdnom som jej "vybavil" to ze sa spolu zasa bavia...
a tu nastal problem... ja som zasa ten najvacsi hnup a on je podla nej boh...
vcera som sa jej pytal ze ci ho ma radsej ako mna... dostalo sa mi odpovede: "s nim som sa bavila skor, ako som sa zacala s tebou"

tato veta ma dokonale zotrela ,zruinovala a neviem ako to este vyjadrit...
ked sa pokusim na nu zabudnut tak mi to sakra nejde... pokusim sa o to ,ked si najdem nejaku aktivitu,ktora ma otrasne vycerpa...az na tolko ,ze nebudem mat sancu na to mysliet....
Na zvýraznenom sa musím pozastaviť. Podľa čoho si usúdil, že si bol v jej očiach totálny hňup? Nebolo tam zrnko žiarlivosti a paranoje z tvojej strany, keď sa zasa začala baviť s tým chalanom?
-Hoci je to teraz úplne jedno, lebo potom, čo ti napísala (čo si sem postol) by som sa s ňou už veľmi odmerane rozprával, ale len čisto, že či si jej tak trocha nepílil nervy..
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

mozno ze to vyzne hlupo ale co dodat zeny su raz take... .Ja som az taky problem nezazil(or nepripustam si vsetko k srdcu) tak neviem co by som na to povedal

//edit reagujem na prispevok Sorgblad-a
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

cista moja mama :D to vsetko ty :D
btw: jednu nadavku by namna skusila, jednu, .. a este ked by mi napisala to s deckom, tak by dostala taku prednasku zeby potom 2 dni plakala :D [ja zato nemozem ze sa rad hadam :D]
qwerty-xyz

Re: Hnusne pokrytectvo...

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Sorgblad napísal:no vidim ,ze kazdy tu riesi problemy a dost tu ludia pomahaju...
takze tu rad rozpoviem aj moj...
Mam spoluziacku... 3 roky som vzdy stal pri nej,zniesol som od nej vsetko... lubil som ju (teoreticky aj lubim) ....
to vsak nie je ten problem...
bol tu isty jej kamarat ,a moj dobry znamy... ten ju zacal ignorovat a pol roka sa spolu nebavili... bol na nu otrasne nastvany...
som pri nej stal ,podporil som ju a vsetko take... mala ma radsej a radsej respektive tak to hovorila a ja som tomu nemal problem verit...
tak sa stalo to ,ze som videl ze ju trapi to ,ze sa s tym jej kamaratom nebavi... som jej zasa pomohol,pred tyzdnom som jej "vybavil" to ze sa spolu zasa bavia...
a tu nastal problem... ja som zasa ten najvacsi hnup a on je podla nej boh...
vcera som sa jej pytal ze ci ho ma radsej ako mna... dostalo sa mi odpovede: "s nim som sa bavila skor, ako som sa zacala s tebou"
tato veta ma dokonale zotrela ,zruinovala a neviem ako to este vyjadrit...
ked sa pokusim na nu zabudnut tak mi to sakra nejde... pokusim sa o to ,ked si najdem nejaku aktivitu,ktora ma otrasne vycerpa...az na tolko ,ze nebudem mat sancu na to mysliet....

tak a vas sa pytam...
Oplati sa mi na nu zabudat?
Ako to urobit lahsim?

toto pokrytectvo... radsej by som zniesol do oci,kebyze mi povie "nenavidim ta" ako toto :(
Kamo,holka ta vyuziva na svoj prospech,ako to tu tak vidim z mojho hladiska je to tak ze okamzite jak ma ona problem tak riesenie jej najdes ty a akonahle to urobis tak uz pre nu nie si potrebny. Zase sa s tebou zacne bavit az vtedy ked potrebuje nieco vyriesit. NENECHAJ SI skakat po hlave. (mam podobny problem ale ako to tu vsade pisem ten moj to bude zase román nejaky) Ako pisali ostatni povedz jej narovinu ako sa veci maju,ked je to holka pravdepodobne sa hned urazi (to urobi aj velmi dobra kamaratka) ale iba dobra kamaratka si to v hlave necha ulezat a pride napravit chybu ktoru urobila :wink:
Sorgblad
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Sorgblad »

Frikso napísal:Na zvýraznenom sa musím pozastaviť. Podľa čoho si usúdil, že si bol v jej očiach totálny hňup? Nebolo tam zrnko žiarlivosti a paranoje z tvojej strany, keď sa zasa začala baviť s tým chalanom?
-Hoci je to teraz úplne jedno, lebo potom, čo ti napísala (čo si sem postol) by som sa s ňou už veľmi odmerane rozprával, ale len čisto, že či si jej tak trocha nepílil nervy..
nie nepílil... išlo tam aj o to ,že mi nemala problém napr... hocikedy napisat a aspon sa spytat co a ako... nie teraz sa 3 dni vobec neozve a len pocuvam od tej osoby ako stale pise... tak nehnevajte sa ale fakt sa citite potom blbo...
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Sorgblad:Tak v tom ti rozumiem. Tiež som zažil babu, ktorá sa so mnou prestala zo dňa na deň baviť. Neskôr ma dokonca ohovárala. Nikdy som sa nedozvedel, že o čo šlo. Jediné, čo viem je, že teraz ju nemusí viacero ľudí.
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Frikso napísal:Sorgblad:Tak v tom ti rozumiem. Tiež som zažil babu, ktorá sa so mnou prestala zo dňa na deň baviť. Neskôr ma dokonca ohovárala. Nikdy som sa nedozvedel, že o čo šlo. Jediné, čo viem je, že teraz ju nemusí viacero ľudí.
ja myslim frikso ze sam vies a ako citam tak mas aj skusenosti osobnu ze sa najdu iste vykvety ktorym ked prepne v bedni tak to stoji za to....sak ony sa zobudia :) ked bude neskoro
vladuška
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vladuška »

ja ta uplne chapem tiez sa mi stalo niečo podobne mas teraz dve moznosti bud sa s nou v pokoji porozpravas a povies jej cely svoj nazor na to alebo sa s nou prestanes bavit aj ty. Viem ze je to tazke ale ak si to dievca neuvedomi tak proste nie je co riesit len ty sa budes viac a viac trapit je to na tebe teraz. tak vela stastia
Sorgblad
Light Expert
Light Expert

tak dakujem vsetkym za rady... viete jak to skoncilo,takze mozete kluudne LOCK :)
Sorgblad
Light Expert
Light Expert

este sa ozvem raz...
zoparkrat mi pisala... a viete co je zaujimave ? nech je jej rovnica akakolvek, vzdy vyjde, ze ja som k*kot... ja uz to fakt nechapem,ako moze byt niekto taky...clovek sa potom len trapi,a nuti ho to hladat v sebe chyby...
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Sorgblad napísal:este sa ozvem raz...
zoparkrat mi pisala... a viete co je zaujimave ? nech je jej rovnica akakolvek, vzdy vyjde, ze ja som k*kot... ja uz to fakt nechapem,ako moze byt niekto taky...clovek sa potom len trapi,a nuti ho to hladat v sebe chyby...
Nech to plavat kolego....
Napísať odpoveď