Hocikedy mi reštartuje počítač

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
weronyka
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Hocikedy mi reštartuje počítač

Príspevok od používateľa weronyka »

Zdravím, ľudkovia!

Dúfam, že ma nebudete karhať, že som toto všetko nevypisovala do existujúcej témy. No nechcela som tam narobiť miš-maš. Však kto by sa potom z tej hatlaniny vyznal?

Zdá sa, že mám veľký problém. Kedykoľvek mi reštartuje pc, aj keď na ňom nič nerobím. Nie je to pravidelné, niekedy ide v pohode, no občas ho reštartuje aj párkrát za sebou.

Asi pred týždňom som mala preinštalovaný windows. Včera som kukala, či nemám vírusy, ale ani nod, ani ad-aware nič neukázalo.

Pridávam aj nejaké obrázky, snáď vám pomôžu, keď si budete lámať hlávky, čo sa to vlastne deje. :)

Jáááj, a ešte jedna dôležitá vec. V počítačovej sfére som zelenáč, mne to treba vysvetliť "po lopate". :)
Prílohy
vlastnosti systému.JPG
teploty.JPG
Andreso
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andreso »

Počítač vypína po záťaži?(napr. keď máš pustených viac programov)
weronyka
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Andres28791 napísal:Počítač vypína po záťaži?(napr. keď máš pustených viac programov)
ee, hocikedy, keď si zmyslí... už mi to spravil aj vtedy, keď na ňom vôbec nič nebolo robené, len bol zapnutý...
amd_sk
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa amd_sk »

nooo, bratrancovi robilo toto iste a po dvoch dnoch mu odisiel zdroj (nejaky premier ci ako sa volal
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

no môže to byt zdroj..keby si mala možnosť ho vymeniť..inač máš ukrutnú ramku :)
hornblower
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hornblower »

typujem na zdroj toto sa mi stalo ked mi bezal vkuse tyzden komp a vtedy mi ho resetlo

hadze ti popri tom modru obrazovku a tak sa resetne alebo znicoho nic
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GIGABYTE »

Čo tam máš za zdroj ? Aspoň značku.. Ak dáš dole lavú bočnicu bude na ňom niekde nálepka kde bude aj značka.. Zdroj je to odkial idú všetky káble. (To len pre istotu)
hornblower
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hornblower »

to jaky mas zdroj/znacka/ nehovori onicom ja mam nejaky trapny 350w za par korun a vydrzal viac/4roky uz ide zatazovany je viac nez dost 2 tyzdne isiel nonstop s 2 samovolnymi vypnutiami/ jak kamosov fortron za 2500 ktory odisiel po pol roku
tomaxx_199
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa tomaxx_199 »

tych tem tu je vela

skus povysavat pc, precistit ventilatori, mozno mas slabi zdroj.
weronyka
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

hornblower napísal:typujem na zdroj toto sa mi stalo ked mi bezal vkuse tyzden komp a vtedy mi ho resetlo

hadze ti popri tom modru obrazovku a tak sa resetne alebo znicoho nic
ale kdeže, žiadna modrá obrazovka!!! ani na to sa neunúva... :lol: jednoducho sa reštartuje :) ináč aj ja, "veľký expert na takéto veci", som na to myslela, že bude problém kdesi v bukse... tak trochu divne hučí... :)

//autoeditácia príspevku ( 27 Jun 2009, 23:35 )
tomaxx_199 napísal:tych tem tu je vela

nooo, dobrý nápad, to zvládam... :D keď sa tým situácia vyrieši, dám vedieť... a keď nie, zas otravujem... :)
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GIGABYTE »

hornblower napísal:to jaky mas zdroj/znacka/ nehovori onicom ja mam nejaky trapny 350w za par korun a vydrzal viac/4roky uz ide zatazovany je viac nez dost 2 tyzdne isiel nonstop s 2 samovolnymi vypnutiami/ jak kamosov fortron za 2500 ktory odisiel po pol roku
Len tolko, že ja som mal nejaký No name zdroj po vyše dvoch rokoch odišiel a zobral zo sebou takmer celú zostavu.. Myslím, že okrem DVD-RW, HDD, GPU.. Ostatné všetko odišlo.. Kamošovi čo zobral ten zdroj ? Asi nič a potom ho vyreklamoval a dostal nový.. :wink: btw. a nehovorím o značkách ako Corsair, Enermax.. Fortron je taká stredná trieda, aj ja ho mám konkrétne Blue Storm II 500W a žiadne problémy v pohode mi postačuje, i keď za nejaký čas ho budem meniť, pretože mi nepustí vyššie takty CPU, neutiahol by to.. Ale to už som kúsok OT..

Skús to ešte prečistiť, ale ak to nepôjde skúsil by som požičať nejaký zdroj a rozbehať to na tom.. Myslím, že spolužiak, prípadne frajer by ti stým rád pomohol :)
weronyka
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

tomaxx_199 napísal:tych tem tu je vela

taaak, chvalabohu povysávané!!! a žiadne rapídne zmeny... no aspoň nehučí ako zdivený... :)

//autoeditácia príspevku ( 30 Jun 2009, 23:17 )
GIGABYTE napísal:Skús to ešte prečistiť, ale ak to nepôjde skúsil by som požičať nejaký zdroj a rozbehať to na tom.. Myslím, že spolužiak, prípadne frajer by ti stým rád pomohol :)
nooo, aj by som niekoho poprosila, ale keď vekový priemer v našej dedine je tak 65+/-... u nás sa také veci nepožičiavajúúú :( hm, musím zájsť do opravy a tam im to pekne vysvetliť... :lol:
vladenko007
VIP
VIP

Príspevok od používateľa vladenko007 »

A určite si kup este jednu ramku budes prekvapena ako bude tvojmu PC zrazu super aj sa ti za to odmeni rychlejšou prácou. :)
Napísať odpoveď