hodnotenie webu
hodnotenie webu
hodnotenie webu....cawte ohodnotite jednu stranku ako sa vam paci...template sice nieje moj ale tak vsetko ostatne som programoval (s mensimi radami) ja...pridajte namet alebo radu na hocico .....tak hodnotte http://www.********.xf.cz
Re: hodnotenie webu
podľa mňa to nie je najhoršie,je to prehľadne,dobrá farba textu..narozdiel od úplne amatérskych webov na ktorých neprečítaš ani text kvôli backgroundu.
Dosť z cesty (i keď pekný
) tam je podľa mňa ten obrázok (ešte tak blbo zrezaný) a ďalej to usporiadanie. Je tam strašne veľa voľného priestoru. Ešte sa s tým treba pohrať, ale hlavne to udrž prehľadne.
Dosť z cesty (i keď pekný
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
keďže ide o warez, link som ti zmazal. Chyby ti pošlem cez ss, ale tak v skratke:
1) anketa neobjektívna, lebo stačí zmazať cookies a môžem hlasovať znova
2) plno programátorských chýb, som si istý že ti ju dokážem hacknúť behom chvíľky. Len takým letmým pohľadom som našiel 3
3) horizontálny scrollbar, nie je spravená univerzálne pre každé rozlíšenie
1) anketa neobjektívna, lebo stačí zmazať cookies a môžem hlasovať znova
2) plno programátorských chýb, som si istý že ti ju dokážem hacknúť behom chvíľky. Len takým letmým pohľadom som našiel 3
3) horizontálny scrollbar, nie je spravená univerzálne pre každé rozlíšenie
-
Grim
Darca
...zdá sa mi to, alebo porušuješ zákony SR? Vieš prečo sú linky na wazerfórach v [ code ]? Lebo stránka podľa zákona nesmie odkazovať na nelegálny obsah, inak sa jej prevádzkovateľ dopúšťa trestného činu. Tebe ale stránka veselo na warez odkazuje.
Ak som napísal hovadinu tak sa zasmejte a opravte ma...
takze ten priamy link staci nejak zakryt ??..aby tam nebol link priamo na ten obsah ale napriklad aby ma tam presmerovalo???Grim-Reaperka napísal:...zdá sa mi to, alebo porušuješ zákony SR? Vieš prečo sú linky na wazerfórach v [ code ]? Lebo stránka podľa zákona nesmie odkazovať na nelegálny obsah, inak sa jej prevádzkovateľ dopúšťa trestného činu. Tebe ale stránka veselo na warez odkazuje.
a ten pramy link v inpute zobrazeny byt moze nie?...
-
Grim
Darca
...to by teoreticky mohlo byť riešenie, ale po prečítaní tvojej SS by som sa s tým už viac nezaoberal...
heh
okis