ludia vas tato sprava tiez tak sklamala ako mna ? myslel som ze to bude moja kazdorocna put a teraz mi ju zmarili sami tvorcovia festu,no ty co ste chodili pravidelne skuste vyjadrit nejake svoje nazory dakujem ,resp odporucte nejake ine festy ktore ste navstivili
Beriem to tak, ze sice Hodokvas nedosahoval kvalit Pohody a minulorocny lineup uz bol tak trocha trapenim, predsa to bolo lepsie ako nic (tym nic rozumiem, ze ked nie je vobec)... Ale nesiel by som aj tak, takze v konecnom dosledku mi to je jedno
mne osobne je velmi luto ze hodokvas tento rok nebude... pre mna bol hodokvas vzdy nr. 1.... pohodu nemam rad, aj ked som tam par krat bol, cely ten festival mi pride taky nesympaticky, aj z jeho hlavnym "veducim". kazdy rok nevynecham Žákovic open v Trencianskych Bohuslaviciach.
jediny krat co som fakt vsetkych preklinal ked sa mi nepodarilo dostat na HODOKVAS ked tam bol Korn. to osm sa vtedy skoro zblaznil ale inak ma tam nikdy nic poriadne netahalo a racej som minuly rok siel na TOPFEST ako to spravim aj tento rok bud by bol H. alebo nebol
hodokvas sa mi nikdy nepozdaval. raz som nan chcel ist ked boli placebo. nevydalo..
tym ze hodokvas nebude ziska pohoda. poznam vela ludi co sa stale rozhoduju medzi pohodou a hodokvasom. do zahranicia sa trepat nechcu //som z vychodu//