no ja som zacal hravat hru Heroes of Nenwerth co je nova dota, ktora je prefketne graficky spravena...podla mna je to 100x lepsie a hlavne je ze sa tam vsetko zachovalo ale tak isto su tam aj novinky no ta hra je este len BETA ale ak to chcete skusit jednoducho nahodte link http://beta.heroesofnewerth.com/whoWehA ... cebook.php a zaregustrujte, potom stiahnite...vela stastia
Ale to neni od blizzardu. Mozno to vyskusam ale myslim ze asi aj tak ostanem na dote. Tazko som si zvykal na novsie a novsie verzie doty. Az som sa nad tym vytacal. Takze takuto zmenu by som asi nedal. Dota je klasika.
Skusil som to Heroes of Newerth s kamosom 1v1 a celkom zabava, niektore veci tam este chybaju ale to sa da pochopit kedze to je beta este, a dokonca niektore veci su este lepsie ako v originalnej dote, kedze toto je samostatna hra, pekna grafika to sprevadza, ide to v poho bez akychkolvek problemov, dobra vec
Musim uznat ze je to vyborne, je to naozaj verna kopia doty (aj vacsina herov je spracovana rovnako, itemy tak isto) akurat vo vsetkych aspektoch vylepsena. Na to v akom stadiu ta hra je a ako pritom vyzera a ako dobre sa hra, skladam pomyselny klobuk z hlavy. Ak si na to zvyknem tak asi povodnu dotu prestanem hrat, je to fakt kvalita.
Gangy napísal:Musim uznat ze je to vyborne, je to naozaj verna kopia doty (aj vacsina herov je spracovana rovnako, itemy tak isto) akurat vo vsetkych aspektoch vylepsena. Na to v akom stadiu ta hra je a ako pritom vyzera a ako dobre sa hra, skladam pomyselny klobuk z hlavy. Ak si na to zvyknem tak asi povodnu dotu prestanem hrat, je to fakt kvalita.
moje slova, avsak stale ocakavam kym tam pridaju viacej modov + nieako viacej zvyraznit ze si dal level pretoze ja som hladal kde si davam spelly asi prve 4 levely
Gangy napísal:Musim uznat ze je to vyborne, je to naozaj verna kopia doty (aj vacsina herov je spracovana rovnako, itemy tak isto) akurat vo vsetkych aspektoch vylepsena. Na to v akom stadiu ta hra je a ako pritom vyzera a ako dobre sa hra, skladam pomyselny klobuk z hlavy. Ak si na to zvyknem tak asi povodnu dotu prestanem hrat, je to fakt kvalita.
presne tak aj kupovaci system je uplne paradny ziadne zdlhave hladanie itemov pre zlozenie...uz len sa staci naucit ktory item je ktory z doty