Čaute,
čo si myslíte, čo sa dá vo veku 16 rokov pri začatí hrania dokázať? Myslíte si, že sa dá doučiť korčulovať (seriózne).
Mám nejaké skúsenosti s hokejbalom, ale hokej ma vždy fascinoval viac. Myslíte si, že by som sa mohol z tohto veku dostať na pozíciu priemerného hráča?
Tým nehovorím, že chcem ísť do ligy_)
Hokejbal -> Hokej ?
-
mirak2
Hardcore addict
Re: Hokejbal -> Hokej ?
ja stale hovorim, ze hokej je o korculovani a pokial to nemas zmaknute, tak mozes byt na hokejbale megastar a na hokeji nic z teba... hovorim z vlastnej skusenosti, v hokejbale mam toho dost odohrate a nepovazujem sa za lamu, ale pridem na lad a hocijaky drevak, co vie korculovat si ma spravi hocikedy ako ziacika...
poznam brankarov, ktori chytali hokejbal a niekedy v 15-16 zacali hokej a chytaju 2. ligu teraz slovensku...pripadne jeden znamy nejaku semipro nizsiu ligu v britanii, ale to su brankari a nemusia az tak korculovat
poznam brankarov, ktori chytali hokejbal a niekedy v 15-16 zacali hokej a chytaju 2. ligu teraz slovensku...pripadne jeden znamy nejaku semipro nizsiu ligu v britanii, ale to su brankari a nemusia az tak korculovat