Čo poznám názory báb, tak sa im páči klasicky ochlpený hrudník. Pôsobí to mužne. Ževraj. A vskutku, pokiaľ Ti spod košele nevykúka Jimi Hendrix, tak je to v pohode
Holenie hrudníku
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Holenie hrudníku
audiotrack: win!
Čo poznám názory báb, tak sa im páči klasicky ochlpený hrudník. Pôsobí to mužne. Ževraj. A vskutku, pokiaľ Ti spod košele nevykúka Jimi Hendrix, tak je to v pohode
A odkiaľ si na to prišiel, že mám 60.kg? Prihoď 20.kg. Ja som kulturista. Nie profi kulturista, ani žiadny Cibula, ale svaly mám. Mal som obdobia kedy som cvičil v 3.sériách s 95.kg po 6.opakovaní v tlaku na lavičke na prsia, maximum bolo 125.kg a na ramená som zdvýhal v sériach 60.kg, ale odvetdy som statil 7.kg svalov, ale furt dačo ostalo.-supersonic- napísal:kpt michal nechcem moc off topic radsej pod skuromne spravy ale A. Cibula ma výbornú genetiku a jeho výška? 160 cm teda aj pri malej váhe cvikoch a genetike spraví veľa.. nemyslím že autor témy nieje ani jedno z toho
Neholil som sa pre pocit, ale aby boli vidieť svaly.
-
KaptMichal
King
Mame tu temu posilovanie v sekcii sport 
ja holim hrudnik v lete pravidelne a v zime obcas, zenam sa chlpi vobec nepacia, teda vecsine a mne je tiez neprijemne ked vidim ze nejakemu chlapovi trcia spod kosele same dlhe chlpi..
chlpi chlpi..
chlp
hrdina
dub
stroj

//merco..
chlp
hrdina
dub
stroj
//merco..
Spoiler
to patrilo k prispevku vyssie.. ty hrdina 
lumir nie náhodou chlpY ?
ty stroj
//
//
Spoiler
nevšimol som si pardon 
-
evilbanana
Medium Star
juraj
to bolo dobre a co ako ked mas 80 kilo a ja mam 90 a nechvalim sa s tym... je mi jedno ake vahy si zdvihal pokial si to cvicil hala bala mohol si byt suchar aj tak
nebudem tu uz OT
mna by zaujimalo ako je to po prvom holeni...lebo počul som že ked si prvykrat oholim tak to svrbi a narastie to potom hustejšie a rychlejšie:...
Áno, jasné, to by mal potom každý bradu jak Kropotkin.
-
KaptMichal
King
Tak sa mi zda, ze holenim chlpy zhrubnu, ale o kolko a ci to je vobec pravda nevie ani boh... Hitman, tak sa nehol, ked sa toho bojis
A naozaj budes ako kropotkin
-
bolek
Guru
Nenarastú ti ani hrubšie, ani viac, len to tak opticky vyzerá, lebo ti chlpi začnú rásť postupne naraz a budeš mať pocit, že je toho viac.
Je to mýtus no. Elementárnou logikou sa musí dojsť k tomu, že je to blbosť ako lampa. 
Ono je to tým, že keď chlp vyrastie, tak je na konci tenší a smerom ku korienku hrubne. Keď ho oholíš, tak zrezeš aj tú tenšiu čast a zostane na spodku tá hrubšia. No a keď chlp rastie, tak von vychádza práve tá hrubšia časť. Preto sa zdá, že tých chlpov je viac a že sú hrubé.
Mne sa paci ked maju zeny bobriky a aj tak si ich holia
rob ako tebe vyhovuje je to tvoje telo
svalnaci si tiez holia hrudniky a nemaju nudzu ani o zenske ktore sa na mich lepia ako muchy na hovno alebo defky na moj vtak 
-
mirak2
Hardcore addict
ten koniec chlpu sa stejne "obrusi" na povodnu hrubkupinco napísal:Ono je to tým, že keď chlp vyrastie, tak je na konci tenší a smerom ku korienku hrubne. Keď ho oholíš, tak zrezeš aj tú tenšiu čast a zostane na spodku tá hrubšia. No a keď chlp rastie, tak von vychádza práve tá hrubšia časť. Preto sa zdá, že tých chlpov je viac a že sú hrubé.
-
aruN
Professional
Nie, hrudník si neholím, je to pre mňa jeden zo znakov mužnosti. Riaď sa sám sebou, oholiť to preto, lebo hentá povedala, že sa to hentej nepáči, nie je pádny dôvod.
Ja sa priznam, ze som si minule oholil. Hlavne preto, ze ich tam bolo cca 40 boli dlhe a roztratene kade tade. Nevyzeralo to dobre...
Ja, vďakabakuninovi, na hrudníku nezarastám a zrejme ani nebudem. Nepáči sa mi to tam a takto aspoň nemusím strácať čas holením.
Ja na hrudi zarastám no neholím si to. Keby som ale mal priateľku a tá by chcela aby som si ho holil nemal by som s tým problém.
A najhnusnejšie je, keď chlap nezarastá na hrudi, ale len okolo bradaviek má tmavý, dlhý porast.
Nie že by som čumel chlapom na bradavky, len som to včera nechtiac zbadal na kúpalisku. A nie u jedného.
Takže všetci povinne kuk na svoje bradavky a keď sú tam chlpy, tak oholiť.
Nie že by som čumel chlapom na bradavky, len som to včera nechtiac zbadal na kúpalisku. A nie u jedného.
Takže všetci povinne kuk na svoje bradavky a keď sú tam chlpy, tak oholiť.