Holiaci strojček/zastihávač

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
nejakymarko
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Holiaci strojček/zastihávač

Príspevok od používateľa nejakymarko »

Zdravím.
Nemáte niekto osobnú skúsenosť, aký zastrihávač kúpiť, hlavne na úpravu brady? Nemám nejaké extra požiadavky, len aby sa dal používať ako na batérii, tak aj počas nabíjania, aby tá baterka čo to vydržala a neumrela po pol roku a stal sa z toho len káblový strojček. Potešila by možnosť používania napríklad v sprche za mokra, ale nie je to podmienkou.

Cenový strop nemám pevne stanovený, ale myslím, že nejakých 40-50e by mohlo stačiť.

Ďakujem
heker
Redeemer
Redeemer

Re: Holiaci strojček/zastihávač

Príspevok od používateľa heker »

Na co ti je strojcek co vody? Chlpy predsa vo vode maknu a to je pre holenie a strihanie elektrickym strojcekom nie najlepsie. Elektricky strojcek striha najlepsie pevne a tvrde fuzy, teda take, ktore su suche. Ak sa holis ziletkou, tak tam plati opak, v pripade ziletky je najlepsie holenie po sprche, pretoze chlpy pri teplej vode zmaknu a ide to lahsie (ale pozor, ziletku treba oplachovat a umyvat v studenej vode, aby sa rychlo neotupila).
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

ja som kupoval toto:
https://www.alza.sk/babyliss-e845e-d2145999.htm

babyliss vyraba aj profesionalne strojceky pre kadernikov. baterka ci vydrzi to ti nepoviem, zatial ho mam pol roka. ma akumulator, mozes ho pouzivat vo vode. akurat padne do ruky.

stale mi chyba nejaky nastavec alebo co aby som mohol zastrihavat aj dlhsiu bradu (je tam sice max 15 mm, ale uz pri centimetri proste tie chlpy nevyrovna tak aby ich rovnomerne zastrihol. ale s tym mal problem zatial kazdy strojcek co som mal.
nejakymarko
Addict
Addict

Dik za tip aacid, ja som nakoniec vosiel do planeo elektra, pokecal s predavacom (vyzeral, ze celkom vie, o com hovori) a zobral ten, ktory mi poradil, konkretne tento Remington http://www.levneelektro.cz/p1126725-pec ... ch-control
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

nejakymarko: rovno ho vrat, mam ho doma...
nejakymarko
Addict
Addict

a nejake problemy?
skusil som ho vecer len tak narychlo a bolo to celkom v pohode. aj ked je pravda, ze nemam moc s cim porovnavat :D
Napísať odpoveď