Holuby na dialkové ovládanie
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Holuby na dialkové ovládanie
http://www.hardware.sk/clanok-519/holub ... -ovladanie
celkom haluz, čo poviete? Ja som zásadne proti ako milovník prírody ale ma to zaujalo že ako ďaleko je už dnešná technika.
celkom haluz, čo poviete? Ja som zásadne proti ako milovník prírody ale ma to zaujalo že ako ďaleko je už dnešná technika.
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Len by ma zaujímalo, či tie eletródy spôsobujú priamo konktrétne myšlienky (vhodne elektróny k ostatným behajúcim po šedej kôre), alebo bolesť určitej úrovne na určitej oblasti mozgu a podľa toho tvor reaguje (asi to druhé, keďže ich nazývajú hrozivo - elektródy
).
Keby vymysleli N/D (neurón/digitál) prevodník, tak by som si pred nimi kľakol na kolená
.
Keby vymysleli N/D (neurón/digitál) prevodník, tak by som si pred nimi kľakol na kolená
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Teraz si sa zaprisahalfikus-kukis napísal:Len by ma zaujímalo, či tie eletródy spôsobujú priamo konktrétne myšlienky (vhodne elektróny k ostatným behajúcim po šedej kôre), alebo bolesť určitej úrovne na určitej oblasti mozgu a podľa toho tvor reaguje (asi to druhé, keďže ich nazývajú hrozivo - elektródy).
Keby vymysleli N/D (neurón/digitál) prevodník, tak by som si pred nimi kľakol na kolená.
VeĎ uvidéš o "pár" rokov...
Inak k téme...toto už začína byť
//OT: Idem už konečne spať. hojko.com je závislosť
na jednej strane je to nechutne a na strane druhej by s tym mozno vedeli pomoct nejakym, no ako to napisat, retardovanym ludom. Lenze urcite by to niekto zacal zneuzivat a spravil by z toho nejakym sposobom zbran...smetiar007 napísal:No bolo by to fajn ale je to dost drastickenebolo by pekne kebi do cloveka niekto dal cip a riadil ta je to