hormonalna antikoncepcia...napriek tomu obavy.

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
psychofemale
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa psychofemale »

Haslerka napísal:Makovnik a ja ti poviem taku skvelu vec, ze krvne testy stoja 150sk err cca 5eur, a tam sa zisti presne aku antikoncepciu zena potrebuje ;)
by ma zaujimalo, kde sa taketo testy robia, lebo som o tom v zivote nepocula... krvnymi testami sa zistuje len to, ci vobec mozes brat HAK
fifika171
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fifika171 »

Makovnik napísal:A ked ti poviem taku skvelu vec, ze vyskusa 3 rozne a ani jedny nesadnu??
A co ma z toho, ze ich berie mesiac, po mesiaci padla, ci ako? Po mesiaci uzivania nemas ani sajn, ci ti robia zle ci dobre, vtedy zistis tak maximalne ci z toho vracias a ci zacinas priberat.

Psichycke problem sa zacinaju po dlhsej dobe a vcelkom pruser je, ze ak zacnu, dost dlho sa z toho dostavas, ona uz rok.

Dost som sa toho kvoli nej ocital a ostudoval, aj spolu s nou sme nad tym spekulovali.

Takze recicky o roznych tabletkach su sice pekne, ale naprd.

//autoeditácia príspevku ( 18 Jan 2009, 12:53 )
akoze chces povedat ze ked berie zenska HAK tak to znamena ze sa meni jej psychycky stav.a ako si aj napisal, ze twoja sa s toho dostava uz rok, cize s toho vyplyva ze HAK moze sposobovat aj psychicke poruchy???... :cry: :cry: :cry: :cry:
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Nespravne vybrana HAK medzi inymi sposobuje "vybusnost" podrazdenost, vykyvy nalady atd...
Cize psychicke problemy az tak nie ale moze docasne cloveka dost zmenit.
Haslerka
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Haslerka »

psychofemale napísal:by ma zaujimalo, kde sa taketo testy robia, lebo som o tom v zivote nepocula... krvnymi testami sa zistuje len to, ci vobec mozes brat HAK
zistia kolko urcitych hormonov mas v tele a podla toho daju napr 3mg alebo 2mg a tieto ostatne latky ktore su v kazdej antike ine...to co myslis ze kazda baba bere antiku len tak od brucha? Ze vyberiem si tu co ma najsympatickejsi nazov alebo co?
fifika171
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

hmm

Príspevok od používateľa fifika171 »

psychofemale napísal:by ma zaujimalo, kde sa taketo testy robia, lebo som o tom v zivote nepocula... krvnymi testami sa zistuje len to, ci vobec mozes brat HAK

//autoeditácia príspevku ( 18 Jan 2009, 14:17 )
jasne ze to nerobia len tak.....krvne testy su povinne....jednoducho bez nich ti tabletky teda HAK nedaju absolutne ziadne....jednoducho nikto njeje rovnaky. kazdemu vyhovuju ine latky. napriklad aj to..ze ked ti idu predpisat ant. musis povedat ci fajcis alebo nje..urcite aj to to nejako ovplyvnuje...alkohol tak isto---- :mafia:
psychofemale
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Re: hmm

fifika171 napísal: jasne ze to nerobia len tak.....krvne testy su povinne....jednoducho bez nich ti tabletky teda HAK nedaju absolutne ziadne....jednoducho nikto njeje rovnaky. kazdemu vyhovuju ine latky. napriklad aj to..ze ked ti idu predpisat ant. musis povedat ci fajcis alebo nje..urcite aj to to nejako ovplyvnuje...alkohol tak isto---- :mafia:
ja o tom viem, ja som len reagovala na to, ze podla mna neexistuju testy, podla ktorych mi povie "tak vam vyhovuje HAK yasminele"... viem aky je system atd... uzivam uz niekolko rokov a ani raz som pri roznych znackach nemala problemy, tu ide skor o to, ze polka bab ani neviem ako sa to bere, staci si precitat par otazok na antikoncepcnej poradni a pri nejakej 10.tej sa ti zastavi mozog...
2barborka2
Novice
Novice

Príspevok od používateľa 2barborka2 »

ano krvne testy sa robia ale väčšina predpiše na mesiac antiku už pred spravením týchto testov. sme boli 12bab v triede čo sme brali tu istú antiku, a teraz na výške to iste!
psychofemale
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

ono je pravda, ze dost casto predpisuju to, z coho maju proviziu... ale vela zalezi aj od doktora/ky... co mozem z vlastnej skusenosti povedat: spytala sa ma kolko chcem davat max. na jeden mesiac... z toho mi vymenovala znacky, povedala klady a zapory... a spolocne sme sa na niecom dohodli... a co mozem z vlastnej skusenosti odporucit, neuzivat napodobeniny, ale len originaly (z toho co si pamatam boli napodobeniny: Lindynette 20, 30, regulon), sice maju mensiu cenu, ale omnoho castejsie su tam vedlajsie ucinky
2barborka2
Novice
Novice

Príspevok od používateľa 2barborka2 »

hej zaleži aj od toho kolko je človek ochotný platiť ked niekto si kupi antiku za par korun a potom sa čuduje že ma vedlajšie učinky, ja berem yadine a nemam z nej žiadne vedlajšie učinky a davam za nu mesačne okolo 14 €
Haslerka
Light Star
Light Star

ano,ale ja som reagovala na Makovnika,ze co spravim ak mi 3 antiky nesadnu...odpoved je pojdem na krvne testy
dalej: krvne testy sa nerobia vzdy,mne takisto gynekologycka vymenovala antiky, klady a zapory,daco som si pozistovala na nete a sla som si vypytat predpis...takisto mi povedala ze neplati ze cim drahsie tym menej ti to nerobi bordelu v tele,povedala ze tie drahsie su ked zena chce schudnut,ma problemy s pletou alebo s ochlpenim...kedze ja s takymi vecami problem nemam dam za antiku na mesiac 10 eur
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

nucli - viem o čom hovoríš.. ja som sa do dievčata nesrpavil nikdy.. vždy som vytiahol aj ked som mal kondom alebo brala tabletky.. proste ako si povedal za 10 sekundovú slast si nechcem dodrbať life aj ked je to bezpečné.. potom ked budem mať stálu partnerku (dúfam že táto je ona) a prípadný neplánovaný omyl nebude pre mna znamenať nič strašne tak pak si to vychutnám .. zatial to riešim takto
segenica
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa segenica »

fifika171 napísal://autoeditácia príspevku ( 18 Jan 2009, 12:53 )
akoze chces povedat ze ked berie zenska HAK tak to znamena ze sa meni jej psychycky stav.a ako si aj napisal, ze twoja sa s toho dostava uz rok, cize s toho vyplyva ze HAK moze sposobovat aj psychicke poruchy???... :cry: :cry: :cry: :cry:
môžem vedieť, o aklých psychických poruchách je tu reč, ak ti to nevadi....
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

segenica napísal:môžem vedieť, o aklých psychických poruchách je tu reč, ak ti to nevadi....
Pokial dobre citam, tak tie poruchy spominal Makovnik a nie ta dotycna, co ho citovala. Takze otazku adresuj skor jemu. :)
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeFeAt »

mozno blba otazka, no je fakt bezpecne "ukoncit" to do vaginy?..

ono, priatelka berie HAK, no vzdy davam mimo.. na brusko, vyssie a tak xD

stale by ma skrelo svedomie, ze stacilo len vybrat von, nedavat dnu..
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

priatelka berie HAK a berie ju preto, ze verime, ze je to dostatocne bezpecne - vzdy sa urobim dnu a nemame strach, ze z toho bude dieta ;)
psychofemale
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Aiden napísal:priatelka berie HAK a berie ju preto, ze verime, ze je to dostatocne bezpecne - vzdy sa urobim dnu a nemame strach, ze z toho bude dieta ;)
suhlas... nechapem potom na co to brat? pre pekny lentilkovy vzhlad?
Haslerka
Light Star
Light Star

psychofemale napísal:suhlas... nechapem potom na co to brat? pre pekny lentilkovy vzhlad?
jop suhlasim takisto, kedze ked zena berie antiku a chlap sa jej vystrieka do vaginy ma to vacsie percento nez ked sa vystrieka do kondomu vo vagine tak neviem preco sa strachovat...

A to ,ze tu niekto pisal ,ze baba brala antiku,chalan mal kondom a nepriek tomu otehotnela tak to je :lol: (ak sa to stalo naozaj je to jeden pripad z miliardy, nestastei v stasti :) )
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

Haslerka napísal:povedala ze tie drahsie su ked zena chce schudnut,ma problemy s pletou alebo s ochlpenim..
To je dobra kravina, na upravu pleti ti vacsinou da s minimalnym mnozstvom hormonov, kedze cielom je len upravit vylucovanie hormonov, pravidelnost a mnozstvo hormonov v tele.
Ako telo zareaguje je silne individualne a aj ked je hormonov malo, pribrat mozes. Uprava pleti je takmer vzdy, to by fungovalo aj u chlapov, len staci tak 1/50 davky ten najmensej pre zeny, mozno menej.

Opat plati, ze na cene nezalezi.

Psychicke problemy mozu byt akekolvek, vyber je velky. Depresie, caste zmeny nalady, truchlivost, nervozita atd.atd. atd.

Keby to bolo vsetko take jednoznacne a urcitelne dakym jednym krvnym testom, tak tu mame davno vymyslene pilule aj pre chlapov.

Ale ved kludne si zi v iluzii. Je pekne, ze tebe to funguje, prajem ti to.
Haslerka
Light Star
Light Star

Teraz budem asi vyzerat ze idem s davom takze: zeny to uzivaju uz niekolko desatroci vidis po uliciach chodit nejakych zombiekov namiesto zien? Su decka nejak zdegenerovane? Vychadzas s vacsinou zien zle(ano vacsina dospelych zien so sexualnym zivotom berie antiku)? Zdaju sa ti nejak zdeptane?

Ano, ja problem nemam a neverim, ze zdravej zene na zaklade krvnych testov nesadne prva,druha ani tretia antika ;)

A nechapem, preco sem pleties chlapov,vsak antikoncepcia nie su nijake vitaminy na zlepsenie niecoho(okrem fatk zufalych pripadov-poznam baby co namiesto 500sk za pletovu vodu daju na antiku,aj ke dnemaju partnera))...
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

Haslerka napísal:Teraz budem asi vyzerat ze idem s davom takze: zeny to uzivaju uz niekolko desatroci vidis po uliciach chodit nejakych zombiekov namiesto zien? Su decka nejak zdegenerovane? Vychadzas s vacsinou zien zle(ano vacsina dospelych zien so sexualnym zivotom berie antiku)? Zdaju sa ti nejak zdeptane?
Toto je blud jak svina, nema zmysel to vobec rozoberat.

Verit mozes comu chces, ci uz je to pravdive, je druha vec.
Napísať odpoveď