Zdravím,
kúpil som do PC wifi adaptér: https://www.alza.sk/tp-link-archer-t2u- ... 586320.htm
aby som mohol vytvoriť hotspot s VPNkou z PC na ostatné zariadenia. Kúpil som ExpressVPN a robil som to podľa tohto návodu:
ale nejak sa mi to nepodarilo, hotspot som vytvoril, zariadenia sa len pripojili, ale internet tam nefungoval vôbec. Potom som skúsil cez aplikáciu Connectify Hotspot 2021 vytvoriť hotspot s ExpressVPN ale nefungovalo to, so Speedify VPN to išlo, ale málo regiónov na pripojenie a celkovo to bolo nekvalitné.
Po zadaní do "netsh wlan show drivers" do príkazového riadku mi stále písalo Hosted network supported : no , ale som mohol vytvárať hotspot, ako cez spomínaný Connectify Hotspot 2021, tak aj cez nastavenia siete a internetu.
Potom som už skúšal sťahovať drivery, pozeral som návody na youtube ako to opraviť no a teraz už nezapnem priamo hotspot z nastavení ale cez apku Connectify Hotspot 2021 to stále funguje.
Vedeli by ste mi niekto poradiť prosím? Bol by som veľmi vďačný, pretože už sám neviem čo ešte skúsiť...
Autoeditácia príspevku po 7 hod 2 min 24 sek:
Tak skúšal som to ešte teraz ráno, hotspot z nastavení mi išiel spustiť a aj sa mi 2x podarilo urobiť hotspot s VPNkou, ale po zmene regiónu mi to už zas nejde. Inak mohlo by to byť aj tak, že:
LAN z routeru do PC s VPN, z PC by išiel ďalší LAN kábel do zariadenia, na ktorom by som chcel používať VPN. Možno táto možnosť by bola jednoduchšia