How I met your mother [spoilers]
-
Thrash/Death
Star
Re: How I met your mother [spoilers]
Nemuseli. Vôbec tento seriál nemusel mať až sedem sérií a predpokladám že ani tvorcovia to nemali zo začiatku v úmysle lebo nevedeli ako sa uchytí, a keď sa stalo, tak tak popretkávali dej že sa v ňom sami nevedia vyznať a hlavne ho vypchali neskutočným množstvom nič neriešiacich dielov, ktorým v posledných rokoch navyše chýba komedialita, keďže je to komediálny seriál
Ved to je jasne, uz som to tu aj pisal, cely koncept himym moze fungovat tak 3 serie, aby ostal rovnako vtipny, potom je to uz ocividne natahovanie.
-
chipp12
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
toto ma presne napadlo po dnesnej epizode ze idu zase natahovat cas...ako berem tato cast bola zabava ale mam takeho zleho tusaka ze :GothaR napísal:Thrash/Death: to, ze ich caka este cca 30 dielov a musia ich niecim naplnit
Spoiler
to Tedove I love you bude smerovat ku dalsiemu vzthau s Robin, vdaka ktoremu len natiahnu cas lebo nejak nemaju asi stale domyslene co spravit a ako tam dostat tu matku kedze za tych 7 serii to neskutocne cele zamotali
-
javatar
Hardcore addict
zaciatok casti a cely koncept sa mi pacili ale tak tie telenovelove pasaze si mohli odpustit...
Spoiler
opiteho vlaku
Spoiler
zvlast sa mi pacilo ta "get drunk" scena 
-
Geogomeogo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
No, nová časť tak trošku lepšia, konečne sa vrátili ku Tedovi a myslím, že bezohľadu na to, či bola táto časť vtipná či nie, tu musela byť aby vysvetlila čo a jak bude.
Spoiler
Konečné "Not yet" ma ale zarazilo. V mojej mysli "Are you fucking kidding me?".
suhlasim s Geogomeogo, konecne sa nevenovali srackam, ale ja tak sa vyriesilo a posledna veta vlastne potvrdila dalsie natahovanie
kto si všimol ?
Spoiler
Conan v jedenástej minúte
Spoiler
"not yet" na konci si mohli odpustiť , nejaká nádej na ďalší posun tam je , barney dávali niekedy dobré , klasika s tým videom ako ho šmaril na zem 
Not yet...to nemusi byt len kvoli tedovi, nezabudajte, ze stale sme v rozpravani na Barneyho svadbe a vsetko smeruje k tomu, ze to bude svadba s Robin a potom uz Marshall bude musiet zaplatit 
A musim povedat, ze sa mi tento diel dost pacil, lebo ked im uz nejde humor tak ako kedysi, tak aspon tieto pribehove zapletky sa ako tak daria a celkovo to malo dobru atmosferu. No a hlavne sa zas objavil ten pocit, ze chcem vidiet dalsi diel a nebudem ho pozerat len zo zvyku.
A musim povedat, ze sa mi tento diel dost pacil, lebo ked im uz nejde humor tak ako kedysi, tak aspon tieto pribehove zapletky sa ako tak daria a celkovo to malo dobru atmosferu. No a hlavne sa zas objavil ten pocit, ze chcem vidiet dalsi diel a nebudem ho pozerat len zo zvyku.
-
javatar
Hardcore addict
vnimam pozitivne navrat humoru - dufam, ze tendencia bude rastuca, inak to bolo prilis zamotane.. aj ked ocenujem, ze isli opat k teme...
drunk train a tato posledna konecne super casti. Ja by som Barneymu doprial aj tu babu Quinn, ta vyzera dost dobre 
-
yoggy
tak dnešná časť bola super, aj keď tam nieje humor ako v prvej sérii, ale mne teraz ide hlavne o to aby sa ten dej posúval ďalej
jj oproti predoslim to je odost lepsie, len by to nemuseli niekedy az tak prehanat, lebo to vyzera az trapne.
Tiež som toho názoru. Preháňanie (v scenári) a prehrávanie (hercov, hlavne Hanniganky) ťahá kvalitu toho seriálu dolu azda najviac. To prehrávanie si všímam čoraz častejšie a aj keď je to individuálny pocit, vadí mi. Pre to som už prestal pozerať napr. Once upon a time, kde som sa jednoducho nemohol dívať na tú hlavnú detskú rolu.
Tá časť, ako chcel pozerať tú kazetu bola najlepšia 
noo, tak dnesna cast nebola az tak dobra ako ta predosla, ale koniec pre mna zavana dalsim posunom
som velmi zvedavy, kde bude Robin a najma Ted byvat. Ma este ten dom, co preraba, mozno tam...
Celkom zaujímavý diel netočilo sa to iba okolo jednej, dvoch postáv, ale každá mala svoj priestor. 
Výborný diel podľa mňa.
Mne sa tiez pacil, aj ked na zaciatku to bolo, zase trocha prehnane pri Lily a Marshalovi, to by si mohli odpustit.