How I met your mother [spoilers]
Re: How I met your mother [spoilers]
Lily si myslela že Ted chce zničiť svadbu tým že jej donesie ten medailón ale ako sme videli v poslednej časti , medailón skončil odhodený tou šialenou 
inak zapnite si 8 seriu a 1 cast, podla toho zaciatku nevyzera ze svadba dopadla najlepsie:D ale uvidime
super cast
uz sa to blizi
Super časť, malo to nádych starého HIMYM, ten ich strih, hlášky, celkovo o čom to bolo, a referencie na minulosť a retrospektívy. Proste žúžo časť,... Keby už tých 5, resp. 6 častí udržali kvalitu. 
celkom pekna cast, prinutilo ma to pozriet si svatbu lily a marshalla
... ale uz sa to velmi natahuje
Posledni klapka serialu padla 28.2. Serial je dotocen.
To točili na poslednú chvíľu ? som myslel že to majú hotové už dávno, o mesiac má bť posledná časť..
Inak časť opäť zbytočná, vie sa akurát že
Inak časť opäť zbytočná, vie sa akurát že
Spoiler
Ted príde o svoju mamu, alebo iba nepríde na svadbu
9x20 opäť nič moc... to neustále ideme do talianska/nejdeme do talianska/ideme do talianska/nejdeme do talianska nebolo vtipné nikdy a už to nie je ani zaujímavé, skôr naopak. A samozrejme opäť polovicu časti zabrala dojímavá hudba s ešte dojímavejšími dialógmi
namiesto niečoho vtipného... už nech to radšej rýchlo ukončia
Mne sa zdala absolútne nevtipná záverečná scéna v tom taliansku.
Časť typická deviatkovo-sériová.
Časť typická deviatkovo-sériová.
21. diel sa mi vcelku pacil
to s tym blaumanom bolo fajn. A inak zdalo sa mi to, alebo ten typek sa tam uz predtym objavil v nejakom diely? To meno mi je zname...
pekna cast, pekne to konci
hej objavil sa uz predtym
hej objavil sa uz predtym
Parádna tá rekapitulácia, dobrá časť. 
"Oh, maaaaan!"
"Oh, maaaaan!"
Dnešná časť celkom dobrá, posledná typická 20-minútovka. O týždeň záverečná hodinová časť, dosť sa na ňu teším, bude zrejme taká nostalgická, že to všetko po xy rokoch končí. Hoci sa v každej sérii našlo pár slabších epizód, tak mi seriál bude dosť chýbať, človek si už za ten čas zvykol na postavy a všetko s tým spojené. 
Kde má tá robin oozy :O
to si si doteraz nevsimol, ze ziadne nemala 
Časť celkom dobrá, tieto posledné časti mi ani tak nevadí,, že prevažuje nostalgia a emócie nad vtipmi - akosi mi to tam sedí.
V zostrihu z finále po titulkoch skoro ukápla slza, tak sa strašne teším na finále.
V zostrihu z finále po titulkoch skoro ukápla slza, tak sa strašne teším na finále.
-
Steven666
King
- Kontaktovať používateľa:
videl som už veľa finale of the series ale toto...toto... bol asi najväčší podraz na všetkých fandov tohto seriálu..
Spoiler
prečo to hneď nenazvali How I Met Your Mother But She Died And Now I Want To Bang Your Aunt Robin
Spoiler
Neviem či vo mne prevláda hnev alebo smútok ale toto bol fakt podraz ! Sledujeme sériu ktorá pojednáva o 3 dňoch svadby , po tých hlúpych častiach príde v poslednej že im manželstvo vydržalo 3 roky a je úplne nepodstatné pre príbeh , potom do jednej epizody strčíme 10 rokov aby sme na koniec zistili že matka je mŕtva a Ted aj tak skončí s Robin...Predsalen to bude asi hnev....Ešte mi nedá jedno - Barney - WTF ? Toto má byť vývoj postavy po 9 rokov ? Šupnú mi dieťa aby sme videli že sa akože unormálnil ? Keby sa dá znovu dokopy s Robin a Ted by normálne skončil s matkou , tak by to bolo možno cliché ale určite lepšie ako toto...Neviem načo sa vyjadrujem ku každému zvlášť lebo toto bolo hrozné ako celok , úplne to dokur****
nemám slov...
Spoiler
Chce sa mi plakať. Nie preto, že seriál končí, ale od nervov, ako spackali túto poslednú dvojčasť. Dosť smutné, kludne to mohli nechať tak, že Barney a Robin ostanú spolu a Tedovi nezomrie žena. Toto bolo zároveň silné a zároveň zvrátené. Neviem k tomu viac povedať, toto som nečakal.
Tak a je tu koniec. A je to koniec všetkých koncov, na ktorý nikdy nezabudneme a bude nám pripomínať 9 úžasných rokov partičky okolo Teda, Marshalla, Barneyho, Lily a Robin? Nie tak celkom... Scenáristom došla šťava okolo piatej série, mali to ukončiť skôr..a hlavne mali to ukončiť inak ako sa to ukončilo dnes. Matka, o ktorej celý seriál vlastne bol, sa ukázala až v poslednej sérii, aj to len trošku, vieme o nej žalostne málo, a nakoniec ju nechajú zomrieť. Robin? AGAIN?!... preboha, mali to premenovať na "How I Met Your Aunt"... Všetci sme chceli aby nakoniec s ňou skončil, ale takto to nemalo byť. Z Barneyho spravili starého sukničkára ktorý si raz nedal pozor a spravil decko. Jediný kto ako tak obstáli, boli Marshall a Lily. Zle, zle zle.... Budem na tento seriál spomínať len v dobrom, bolo to super deväť rokov, Josh Radnor je jeden s mojích najobľúbenejších hercov, ale týmto koncom to úplne pokazili, a momentálne neviem či som smutný viac z toho, že je koniec, alebo zo samotného konca. But still, gonna miss you guys!

EDIT: No dobre, pozrel som si to ešte raz, trošku prečítal na internete názory iných ľudí. Vždy to bolo Ted a Robin, od začiatku... no škoda toho, že to scenáristi veľmi prekombinovali, a prekvapili nás skôr nemilo ako milo... Škoda, Tracy bola fakt úžasná!
EDIT: No dobre, pozrel som si to ešte raz, trošku prečítal na internete názory iných ľudí. Vždy to bolo Ted a Robin, od začiatku... no škoda toho, že to scenáristi veľmi prekombinovali, a prekvapili nás skôr nemilo ako milo... Škoda, Tracy bola fakt úžasná!