GothaR napísal:Tak nakoniec bol ten minuly diel len vypln a dokopy z neho nic uzitocne nevzislo, celkom zvlastny tah...
Mozno chceli rozpravat o veciach, ktore sa netykaju Lily, aby nebolo az tak doocibijuce, ze tam nie je... (lebo tych par sekund co sa ukazala kludne mohla natocit aj v osmom mesiaci, sak si stale zakryvala brucho)
Barney to valcoval. To treba uznat.
Ked som videl oznam ze jingspiral dokonci titulky v sobotu, velmi som z toho nadseny nebol. Ani som necakal ze CZ titulky su uz na nete. Vazne bleskurychle.
Ked mu Stella v aute povedal ze ta jeho pride tak skoro ako je to mozne, cakal som ze ta cast skonci s tym ako mu "ta prava" spadne rovno z neba priamo na auto.
JumperAL napísal:Ale on ju mal spoznal vdaka dazdniku, co sa este nestalo... takze ju najskor stretol ako profesor, dazdnik tam potom uz nehra ziadnu rolu.
To nemozes vediet, co ked si ho po 4ch rokoch vezme do prace a ona ten dazdnik uvidi?
4 roky stacia akurat na to, aby baba odpromovala a mohla sa vydat za Teda
PS: dobry diel aj ked pri koze som cakal na nejaky lepsi vtip, kazdopadne Robin a Barney to vynahradili svojim rozhovorm v nemocnici
Hlavne ze sa aspon dej hybe, to nie je v tomto sitcome zvykom..
Inak, toto bol posledny diel serie? Kedy bude dalsia?
// ten nesiel k mojej novej funkcii (vid.bydlisko)
robbiee napísal:Hm, dufam ale ze Barney bude stale Barney a nak nezmekne pri tej Robin
Nad slnko jasnejsie to bolo uz vtedy ked si skompletizoval svoj zoznam zien s ktorymi spal a tym si splnil svoj detsky sen. Vtedy si povedal a co dalej?! Jeho zasneny pohlad na Robin prezradil vsetko. Jasne ze budu spolu.