How I met your mother [spoilers]
Re: How I met your mother [spoilers]
Guys ! i'm black ! 
NO neviem mne sa tato 2 cast moc nepacila ... teraz som dopozeral a celkom ma to nudilo mali by konecne daco s tou matkou tam dat.
barnyho spev na konci si musim stale pustat 
Strašne dobré a ten Barneyho Auto-tune nemal chybu 
JJ to bolo uplne najviacFilipito napísal:Strašne dobré a ten Barneyho Auto-tune nemal chybu
našiel som to
Tak posledny diel bol (uz tradicne) priemerny, prekvapil ma dost vyrazny product placement od Microsoftu, dokonca aj Tedov notebook mal na zadnej strane logo Windows 
-
mirak2
Hardcore addict
tato cas bola akcna a vtipna, take mam rad 
-
viper1993
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Tiez som si hned vsimol tu ocividnu microsoft reklamu, xboxy, logo windows na monitore, loga na notebookoch a bohvie co som si este nevsimol 
Super časť takéto mám rád, každá postava zahrala to načo sme zvyknutý z prvých sérií. Jediné čo mi vadilo je až priveľká snaha reklamy na Microsoft. Najprv Tedov NB potom Xboxy vo výkladoch, kinect v taške toho herca, monitori vo výkladoch, bing, a samotný herci už nemali iPhony
Zdá sa že Apple odmietol zaplatiť taku sumu ako ponukol MS 
Vy ste asi z tych, ktori si pri lesbickej scene na kancelarskom stole vsimnu najskor laptop, ze?
// nuz ja som to bez problemov prehliadol
// nuz ja som to bez problemov prehliadol
nie ale to že vo výklade SVIETI XBOX a dedko ho NESIE na rukách sa nedá len tak prehliadnuť 
No ja som si najprv všimol iba notebook a bing,,, xboxy som si vsimol az ked som to pozeral druhy krat
-
lekoklatik
VIP
Neviem o ktorej časti sa bavíte, vlastne ani neviem akú som poslednú pozeral /myslím že S06E04/ a moc sa mi to nepozdáva.
Ja uź chcem vidieť "mamu" : )
Ja uź chcem vidieť "mamu" : )
ten BING som si vsimol aj ja, zvysok takmer vobec. Ale celkovo sa mi siesta seria nevidi taka vtipna. U mna zacina HIMYM dost upadat a to som ho mal najradsej zo serialov 
-
Soviet
Darca
Tak tak..aj ja som vsimol Bing pri mape, ale ostatok? Nejako sa nebavim pri poslednych castiach..nic s matkou sa uz nedeje..A humor volako mi uz z HIMYM nesedi..neviem cim to je..
-
Schelmy
Medium Star
Otrasná časť, Marshall s Lily neskutočne trápni, furt o tom istom.. Takto zničiť perfektný sreriál 
Presne tak úplne otrasné a ani Barney to nedokázal zachrániť. Netvrdím že nové časti sú zlé ale posledné 2 boli asbsolútne zbytočné a trápne
myslis 06x06?Schelmy napísal:Otrasná časť, Marshall s Lily neskutočne trápni, furt o tom istom.. Takto zničiť perfektný sreriál
s06e05 sa mne osobne veľmi páčila s06e06 som ešte nepozeral, pozriem najskôr vo štvrtok, Chuck ma prednosťMomo46 napísal:Presne tak úplne otrasné a ani Barney to nedokázal zachrániť. Netvrdím že nové časti sú zlé ale posledné 2 boli asbsolútne zbytočné a trápne