ahojte, riesim jeden notebook HP 255 G9 ktory nejde zapnut, z notebooku mam vybratu bateriu, pri vlozeni nabijacky ledka pri konektore svieti, po stlaceni tlacidla napajania sa nic nedej, nerozvieti sa ziadna ledka neroztoci sa ventilator... predpokladam ze tlacidlo funguje lebo ked ho podrzim 10s, s pripojenou nabijackou, ledka pri konektore nabijania sa vypne a po case sa opat rozsvieti
dalej som skusal
- reset biosu - odpojena bateria a podrzanie napajacieho tlacidla, nepomohlo
- poodpajal som z dosky vsetko co slo - klavesnica, touchpad, RAM, SSD, dosky s USB atd., ziadna odozva po zapnuti
- takisto som skusal aj flash biosu s drzanim win+b/v, nic
- skusal som dat na externy monitor, nic
kedze k notebooku nemam skoro ziadne info, klient ho pouzival ako stolny pc, stale na nabijacke, nevie ani ci vydrzi bateria, zevraj sa mu toto stalo z nicoho nic, ja mam podozrenie na BIOS a predpoklad ze windows update mu povedzme chcel updatnut BIOS no len on PC vytiahol z nabijacky, ale to je len moja teoria, na cipe BIOSu (Winbond) po stlaceni tlacidla napajania je 1,8V az kym nevytiahnem nabijacku
napada niekoho co by som mohol este v domacich podmienkach vyskusat? aleboto rovno poslat niekde na diagnostiku, pripadne rovno na flash biosa