HP 6735s (FU601ES) vs. ACER Extensa 5620-5B2G25Mi
HP 6735s (FU601ES) vs. ACER Extensa 5620-5B2G25Mi
Prosím vás poradte mi ktorý si mám kúpiť ja som viac naklonený k tomu HP-čku, idú na ňom všetky nové hry podla mojich informácií, brat má acer ale je to z triedy ASPIRE, preto neviem aké máte skúsenosti s EXSTENSOU ďakujem 
-
Black.Raven
Medium Star
ako vlastník notebooku HP 6735s s Athlonovou konfiguráciou nemôžem povedať krivého slovo. Jediné čo by som vytkol je ventilátor, ktorý je dosť hlučný ,ale dá sa naň zvyknuť. Teploty sa pohybuju okolo 49 stupnov v klude, 65-70 v zátaži (ale max 70 - viac som z neho nedostal) grafika, nato že je zdieľaná, spĺňa vštky moje nároky. Teda ak ti nevadí zvýšená hlučnosť ventilátora v záťaži, ber ho.
Ale ak by som ti mohol poradiť, ber HP 6735s s procesorom Turion.
Acer Extensu má môj kamarát, tiež nie je to zlý kúsok, len na každodenné prenášanie je trocha ťažký - o niečo menej ako 3 kilá.
Ale ak by som ti mohol poradiť, ber HP 6735s s procesorom Turion.
Acer Extensu má môj kamarát, tiež nie je to zlý kúsok, len na každodenné prenášanie je trocha ťažký - o niečo menej ako 3 kilá.
Ja viem že je ventilártor trochas hlučnejší, a grafika spolu s tým procesorom je velmi dobrá kombinácia... pozri tento test : čiže je to velmi pekný rozdiel lebo tá druhá grafika je v tom ACERy ... plus v om acery je len 1.8gHz procesor ale v HP-čku je už 2.0ghz čo sa môže rovnať tomu na videu
brat má tak isto ACER aspire 5920G a je to dosť ťažké
a chcem sa ešte spýtať aké je to s kvalitou zvuku ?
-
Black.Raven
Medium Star
takže som dobre počul že zvuk na nich je velmi dobrý, má dva stereo reproduktory nad klávesnicou že ? a pri maximálnej hlasitosti sa ako správajú reproduktory ?
//autoeditácia príspevku ( 20 Apr 2009, 14:05 )
//autoeditácia príspevku ( 20 Apr 2009, 14:05 )
a ešte SS mi žiadna neprišlaBlack.Raven napísal:o grafike som ti písal v ss.
ad procesory : podľa mňa, rozdiely su zanedbateľné.
ad zvuk: v HP-čku, aj ja sa divím, dali veľmi dobré reproduktory. sa poučili, že asi nebolo šťastným riešením dať monorepráky do HP 550. a tuna to chceli napraviť.