mam takyto problem,potrebujem nainstalovat staro-novu tlaciaren laserjet 1300N skusal som par instalacii no neslo to. Vsetko bolo for Windows Xp alebo len 1300. Potrebujem na 1300N mam windows 7 64bit verziu. Prosim mozte mi tu hodit niejake instalacky,? Hladal som aj cez windows update a tuto som tam nenasiel.Dakujem velmi pekne
HP Laserjet 1300N
HP Laserjet 1300N
Dobry den
mam takyto problem,potrebujem nainstalovat staro-novu tlaciaren laserjet 1300N skusal som par instalacii no neslo to. Vsetko bolo for Windows Xp alebo len 1300. Potrebujem na 1300N mam windows 7 64bit verziu. Prosim mozte mi tu hodit niejake instalacky,? Hladal som aj cez windows update a tuto som tam nenasiel.Dakujem velmi pekne
Re: HP Laserjet 1300N
skus tento univerzalny driver co to povie...
-
Corn Flake
Guru wannabe
Mám túto tlačiareň a na win7 som nič nemusel inštalovať. Stačilo zapojiť, zapnúť a windows is už sám našiel driver. Ak ti nejde, tak sa pozri v nastavení tlače, či máš zvolenú správnu tlačiareň.
Corn Flake mas tlaciaren 1300 len ? ci 1300N ?
Lebo kamaarat ma bez N-ka a islo mu to tak ako aj tebe
To N-ko znamena,ze je sietova. Skusal som aj ten univerzalny nejde vobec.
Co som mal Xp-cko tak kamarat mi daval a hovoril,ze to len tak,tak bola to riadna makacka.
tak neviem.