HP Pavilion dv6-2012eg Nejde LCD
-
D4nusKO
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
HP Pavilion dv6-2012eg Nejde LCD
Ahoj
Po dlhej dobe som tu z problem a dufam ze sa nejako vyriesi lebo mna uz nenapada co stym.Takze mam NT hp pavilion dv6-2012eg pohode notebook cca dva tyzdne do zadu zacal vypinat sam od seba LCD robil to niekedy pohodine niekedy po piatich minutach po zapnuti.Teraz sa nezapne LCD vobec.Notebook normalne zapnem vsetky vetraky vsetko sa zapne hore nad klavesnicou svieti vypnuty zvuk a vypnuta WIFINA a LCD stale nenabieha.Skusal som ho nechat ist dlksie LCD aj tak nenabehlo.Tak som zvedavi na vase radi a podobne.Stale neviem ci je chyba v grafike alebo iba v LCD.LCD som skusal seliako popritlacat a podobne stale nie a nie zapnut.Notebook je hp pavilion dv6-2012eg ak mal niekdo podobny problem alebo vie jeho riesenie dakujem za kazdu radu.Danuško
Re: HP Pavilion dv6-2012eg Nejde LCD
Neskúšal si na externý monitor?
-
D4nusKO
Medium Expert
to som skusal lence od stareho CRT monitora bol trocha dohukany kabel tak to neslo a iny nemam
tak neviem ci je chyba LCD alebo grafiky
Môže to byť podsvietenie, LCD, grafika ... Externým monitorom by sa to dalo zistiť najlepšie. Nejaký si zožeň? Ak necháš bežať, počuješ zvuk zapnutia Windowsu? (Ak máš Windows)
-
D4nusKO
Medium Expert
zvuky nieje počut lebo hore ich stale zobrauje vypnute a nejdu zapnut
tak isto aj wifi svieti ako zvuk ale tiez je vypnuta
-
hopkok
Star