hp pavilion - zahadna dierka :-)

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
mi-chau
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

hp pavilion - zahadna dierka :-)

Príspevok od používateľa mi-chau »

Som si po vyse roku vsimol, ze pri klbe monitoru je na lavej strane z boku nejaka mala dierka a vedla nej maly symbol zamku s pismenom "K". Mozem sa opytat naco je tam, pretoze jedine co mi napada je zamknutie PC co je absurdne.. navyse nemam kluc :)
Miskok
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Miskok »

Zrejme to bude pre Kensington, je to zamok na nt v tom zmysle, ze si ho niekde "priviazes" ako bicykel :D
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

ano, je to otvor na zamok kensington, taky najdes napriklad tu http://www.alza.sk/kensington-microsave ... d43773.htm. je to super vec a zaroven jedina zabezpecovacia pomocka, ktoru uznavaju aj poistovne. ak ti chce zlodej notas ukradnut, musi zamok vytrhnut, cim vlastne pretrhne obvody a tym notas znefunkcni. samozrejme si ale musis davat pozor o co pocitac zamknes, poznam typka, ktory ho zamkol o nohu stola a zlodej jednoducho stol nadvihol a zamok "zvliekol".
klm16
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa klm16 »

presne ja to pouzivam napr. na internate kde je hrozba vykradnutia izby....
potencialny zlodej bude mat bud pri sebe kluce (pripadne bude vediet kod) alebo ti spolu s notebookom ukradne aj stol, skrynu, radiator :-) , alebo musi mat noznice na ocelove lano :-)
Ja si to pochvalujem
Daedalus
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Daedalus »

klm16 napísal:presne ja to pouzivam napr. na internate kde je hrozba vykradnutia izby....
potencialny zlodej bude mat bud pri sebe kluce (pripadne bude vediet kod) alebo ti spolu s notebookom ukradne aj stol, skrynu, radiator :-) , alebo musi mat noznice na ocelove lano :-)
Ja si to pochvalujem
alebo napr. ->
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Aj tento spôsob je zaujímavý (v prípade, že by vytrhnutie spôsobilo znefunkčnenie) :)
klm16
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa klm16 »

nemyslim si ze je to tak jednoduche, hlavne to vytrhnutie....
kensington nieje ziadny plast a nikede som cital ze dava dozivotnu zaruku na funkcnost. Myslim ze obycajne trhnutie by to nezlomilo...
Napísať odpoveď