HP Photosmart Ink Problem

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Huntic.
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

HP Photosmart Ink Problem

Príspevok od používateľa Huntic. »

Ahoj,

Ma niekto z vas hocjaky HP Photosmart ? Resp. nema niekto skusenost, ze po vymene toneru tlaciaren odmieta tlacit ?
Vymenil som toner 364 B a tlaciaren mi hned na to zahlasila, ze toner je falosny, alebo pouzivany a od vtedy tlaci len prazdny papier (Toner je original HP !).
Idu tam 364 kazety a neviem ci to je jeden z tychto dovodov: 1. Zly cip na tonery, 2. Photosmarty z 2011 mali starsie cipi a tie nove nie su kompatibilne ? 3. Jeden farebny toner je prazdny (Cyan) a tlaciaren netlaci kvoli tomu ? (Kedysi tlaciarne tlacili iba so vsetkymi tonermi aby clovek musel kupovat - softwarova blokacia).
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Re: HP Photosmart Ink Problem

Príspevok od používateľa Kibo »

Aj dnes nájdeš tlačky, ktoré bez jedného toneru netlačia, mám taký jeden relatívne nový Photosmart v robote :D

Skúšal si si vytlačiť report z tlačiarne? Ak si toner kupoval nový, kontaktuj predajcu, ale bude sa ti to ťažko dohadovať... :?
Zasa kupovať novú kazetu, aby si sa presvedčil o funkčnosti starej je zbytočné. Buď to neprepichlo plombu alebo je vadný čip alebo je to vadný kus. Pred výmenou tlačila v pohode?
Huntic.
Amateur
Amateur

Re: HP Photosmart Ink Problem

Príspevok od používateľa Huntic. »

Ani report nevytlaci :-)

Doteraz bez problemov tlacila. Akonahle som vymenil toner, tak lezie len prazdny papier (To uz je cca aj 15-x Black toner).
Cize asi mi neostava nic ine, ako kupit/vymenit iny toner a skusit to s nim :/
Napísať odpoveď