hra cez siet
-
juslik
King
- Kontaktovať používateľa:
hra cez siet
prosim vas aka je dobra hra cez siet.??
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
Prečo 15 a viac? Už 2 roky staré hry sú omnoho lepšie ako nové. Veď toho a minulého roku ešte poriadna hra nevyšla (okrem S.T.A.L.K.E.Ra, ktorý ma aj tak nebavil, Hitmana BM, Company of Heroes a HL2EP1).Eru napísal:15 a viac rocne hry su niekedy lepsie nez nove
Inak veľmi dobrá multiplayerovka je Day of Defeat, alebo jej remake do Source enginu, Day of Defeat Source. Aspoň tam každých 5 minút nepočúvaš "Terrorists Win!" a "Counter-Terrorists Win!"
//eru: njn, škoda že dobu tých hier som prešvihol, ale Civilization I som hral ešte v roku 2005
-
Eru
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
nj pravdu mas hlavne hry z roku 2002 su podarene ale niet nad stare dobre Another World, Civilization, Dune 2, Golden Axe, The Elder Scrolls: Arena, Might and Magic, Ugh a pod.alfonz napísal:Prečo 15 a viac? Už 2 roky staré hry sú omnoho lepšie ako nové. Veď toho a minulého roku ešte poriadna hra nevyšla (okrem S.T.A.L.K.E.Ra, ktorý ma aj tak nebavil, Hitmana BM, Company of Heroes a HL2EP1).
Inak veľmi dobrá multiplayerovka je Day of Defeat, alebo jej remake do Source enginu, Day of Defeat Source. Aspoň tam každých 5 minút nepočúvaš "Terrorists Win!" a "Counter-Terrorists Win!"