2.kvalitne pvp 3.mam celkom vykonny pc takze nieco z dobrou grafikov hry ktore mam:gw2,bf3 strasnesa ospravedlnujem za gramatiku a celkovo pisem to na mobile
hra na vianoce
-
maracigana
Expert
hra na vianoce
Z nadpisu uz asi vite oco sa jedna.nic ineho ma nenapada co by som chcel na vianoce..problem je v tom ze nevim jakou.mala by mat 1.multiplayer
2.kvalitne pvp 3.mam celkom vykonny pc takze nieco z dobrou grafikov hry ktore mam:gw2,bf3 strasnesa ospravedlnujem za gramatiku a celkovo pisem to na mobile

-
Kok
Light Professional
Re: hra na vianoce
sice trosku ot, ale mna by asi nasi zabili keby som im povedal ze chcem na vianoce pc hru 
-
Corn Flake
Guru wannabe
Sorry, ale to ako vážne na začiatku novembra uvažuješ, že akú chceš hru na Vianoce? 
si ztiahni z netu a neotravuj kktinami 
Tak podla mna v poho, ja aj v lete vravim ak nieco kupujem tak, ze je to predcasny vianocny darcek
Este 30.11 pride far cry3 od coho si ja slubujem hratelnost jednotky.
Este 30.11 pride far cry3 od coho si ja slubujem hratelnost jednotky.
vacsina mladych ma problem, ze sa nevedia rozhodnut, ktoru hru si vyberu...najradsej by si ich kupili vsetky
ale nie kazdy ma stastie na rodicov milionarov a vacsina je rada, ked od rodicov dostane aspon nieco...
no ty mas problem, ze chces hru, ale absolutne netusis aku...tak by si si mozno mal polozit otazku, ci vlastne vobec chces PC hru ?
no ty mas problem, ze chces hru, ale absolutne netusis aku...tak by si si mozno mal polozit otazku, ci vlastne vobec chces PC hru ?
-
Outsider
Star
Sry, ale sprostejsiu temu som uz dlho nevidel. Je tazke si pozret na nete o aku hru mas zaujem ? Je to len hra nejedna sa o ziadny hardware ani zlozity sofware ide len o tvoje rozhodnutie. Je to rovnake ako keby si prisiel do restauracie a tu by si zalozil temu ake jedlo si mas dat....... 100 ludi 100 chuti.

-
Wishmaster
Medium Professional
kup si minecraft..
Nekupuj si hru, kúp si niečo čo v živote využiješ .. za hrou len presedíš celé dni a nič tým nezískaš ..
-
MichalkoOo
Zablokovaný
ponožky!DEVZYO1G napísal:Nekupuj si hru, kúp si niečo čo v živote využiješ .. za hrou len presedíš celé dni a nič tým nezískaš ..
Napríklad
.. ale ako fakt, vidím to teraz na malom bráchovi, peniaze čo si ušetrí si minie na nejakú stupídnu hru .. aj ja som bol taký, ale z odstupom času mi to príde blbé míňať toľké peniaze za blbosť ako je hra ..
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
kupovat si hru stylom co mi poradite je blbost, musis mat sam predstavu co ta bavi podla toho si vybrat a ked to ma byt vianocny darcek tak by sa slusalo aspon colectors edition, ja som svojho casu tak dostal fallout 3 v kufriku ....
-
XGames
VIP
- Kontaktovať používateľa:
vtedy ti asi ale neprislo stupidne, ze si si tu hru kupil, nie ?DEVZYO1G napísal:Napríklad.. ale ako fakt, vidím to teraz na malom bráchovi, peniaze čo si ušetrí si minie na nejakú stupídnu hru .. aj ja som bol taký, ale z odstupom času mi to príde blbé míňať toľké peniaze za blbosť ako je hra ..
mas to stale, ako stupa vek menia sa ti priority (vacsinou), tiez si momentalne neviem predstavit ako som dokazal intenzivne raidovat vo WoWku so slusnym progressom, teraz sa uz len pousmejem ked ma nietko laka na nejake mmorpg
Ked chces hru, tak si kup nejaku spolocnesku, je pri tom tiez poriadny kopec zabavy a na vyber mas tiez neskutocne vela zanorv dokonca aj spolocenske hry s hernou tematikou