zapni brain....toci pi*ov***...jezis to je uz moc...nie narazal som ze sa ma pribeh rozvijat pocas celej hry a nie len chodit jak curak a strielat a obcas sa nieco dozvies
Cyrus666, musis prejs celu hru aby si potom pochopil pribehu !
Cyrus666 napísal:ppci pribeh dokonca sa raz za cas dozvies nieco vysielackou co sa deje
Royalflush napísal:Aha, to mi tam ma dobehnut partak a povedat mi to co chcel povedat vysielackou a potom zas odist aby bol dobry pribeh?
Proste mne sa to paci.
Cyrus666 napísal: zapni brain....toci pi*ov***...jezis to je uz moc...nie narazal som ze sa ma pribeh rozvijat pocas celej hry a nie len chodit jak curak a strielat a obcas sa nieco dozvies
no ved on sa aj rozvija len ked ty to vidis tymi svojmi zaslepenymi ocickami a malym mozockom ktory to nechape tak sa necuduj !
Mosko napísal:Cyrus666, musis prejs celu hru aby si potom pochopil pribehu !
no ved on sa aj rozvija len ked ty to vidis tymi svojmi zaslepenymi ocickami a malym mozockom ktory to nechape tak sa necuduj !
CRYSIS n1 pre fps hracov !
je to tak.. pretoze to je o tom ze ty ides zachranit banikov lebo ich ti vietnamci chytily ale zvrtne sa to lebo ozije rasa stara niekolko miliard rokov - teda nieco ako mimozemstania .. ale Cyrus neni dmnt tak na neho laskavo nehovor ze ma maly mozocek
Mosko napísal:Cyrus666, musis prejs celu hru aby si potom pochopil pribehu !
CRYSIS n1 pre fps hracov !
bol som uz pri konci hry a fakt ma nechyta niaka FPS kde je originalne len jeden oblek ktory s teba robi nadcloveka a "ppci" engine ktory nejde na full ani o 2 roky na high end grafikach, takze moj malicky mozocek sa vyje*** na taku hru ktora je dokopy o kkte, ale vidim ze ten tvoj velky brain ide len po hrach co maju najlepsiu grafiku. fuck off
EDIT: KARMA
psychicky tazko postihnuty napísal:co ty vies o hrach ty soplak poje****?....este vcera ti tvoja sku*vena mamicka utierala z brady mlieko a dnes je z teba velky gamer?....ko*ot pritepleny
nabuduce sa aspon podpis ty pro gamer ci sa bojis? tych 15-rocnych deciek tu pribuda niak extra rychlo
Cyrus666 napísal:bol som uz pri konci hry a fakt ma nechyta niaka FPS kde je originalne len jeden oblek ktory s teba robi nadcloveka a "ppci" engine ktory nejde na full ani o 2 roky na high end grafikach, takze moj malicky mozocek sa vyje*e*** na taku hru ktora je dokopy o kkte, ale vidim ze ten tvoj velky brain ide len po hrach co maju najlepsiu grafiku. fuck off
musis prejst celu 1 a nasledne warhead potom to pochopis a ma to fakt asi co sa tyka FPS naj pribeh ale vec nazoru a chuti
DAMON88 napísal:musis prejst celu 1 a nasledne warhead potom to pochopis a ma to fakt asi co sa tyka FPS naj pribeh ale vec nazoru a chuti
co sa tyka FPS ma jednoznacne najlepsi pribeh half life a half life 2 aj bioschock ma slusny pribeh tiez to mozme brat ako FPS s rpg prvkami..Crysis nema uplne zly pribeh ale na tie 2 sa to nechyta
Crysis ma super pribeh. A to ze vytvorili Warhead - teda pribeh beziaci linearne s jednotkou bolo fakt super. Z FPS mozno nie najlepsi, ale urcite jeden z najlepsich pribehov.
GOW tiez mal dobry pribeh, ale tam maju moj velky reskept super "filmove" ukazky, ktore ten priben podali uplne neuveritelne
Royalflush ty lol heh , nejdes zachranit bannikov ale doktorku hh
no a Cyrus666 k tomu enginu, neviem co mas za komp ale ked mne to ide na semprone 1.6 GHz (taktovany na 2.21) s grafikou GF 8600GT 512 skoro vseto na hight a fyzika a taketo narocnejsie na medium tak fakt neviem. a aj zo slabeho pc sa da vyzmikat vela, ak to vies !!!!
neni o com. najlepsi pribeh aky kedy bol vytvoreny ma seria hier warcraft a diablo. do detailov prepracovane vsetky miesta, postavy kraijiny v ktorych sa to odohrava. Vsetko tam ma svoj vyznam a historiu, jedno na druhe nadvazuje. Blizzard vie ako nato...
tot moj skromny nazor
Pikolik napísal:neni o com. najlepsi pribeh aky kedy bol vytvoreny ma seria hier warcraft a diablo. do detailov prepracovane vsetky miesta, postavy kraijiny v ktorych sa to odohrava. Vsetko tam ma svoj vyznam a historiu, jedno na druhe nadvazuje. Blizzard vie ako nato...
tot moj skromny nazor
warcraft mozno aj hej(ta hra ma unudila k smrti takze som to preventivne nedohral), ale ak si myslis, ze diablo ma vymakany pribeh tak si vela hier nehral, skus si zahrat napriklad nejaku RPG (okrem diabla ofc, to aj tak nie je cistokrvna RPG) a uvidis co je to pribeh
Pikolik napísal:neni o com. najlepsi pribeh aky kedy bol vytvoreny ma seria hier warcraft a diablo. do detailov prepracovane vsetky miesta, postavy kraijiny v ktorych sa to odohrava. Vsetko tam ma svoj vyznam a historiu, jedno na druhe nadvazuje. Blizzard vie ako nato...
tot moj skromny nazor