teraz prosim ja o nejaky typ na dlhu hru, taku co neprejdem za den ako napr crysis warhead, a malo byto byt na styl stredoveku, nejaka RPG s putavym pribehom, mece, stity a tak... a moze byt aj nova aj starsia ale nie zasa z roku 05 dik
hra
deus ex
ja by som odporucil hru Deus Ex, vymakany pribeh, grafika nie je super kedze hra bola vyrobena okolo roku 2000 tusim ale je to jedinecna hra, mozes ju prejst akym kolvek sposobom, hrac si robi prakticky co chce, je na tebe k akej strane sa pridas, koho zastrelis a koho nie, dej je obdivuhodne prisposobivy hracovmu konaniu, hra ma niekolko koncov, sam som ju hral asi 6x, pritom som skusil tusim 3 konce, siroka paleta zbrani, veciciek, mozne vylepsienia, skill-ovo zalozena hra, skratka je to asi najlepsia hra co som hral co s tyka hratelnosti a pribehu...
teraz prosim ja o nejaky typ na dlhu hru, taku co neprejdem za den ako napr crysis warhead, a malo byto byt na styl stredoveku, nejaka RPG s putavym pribehom, mece, stity a tak... a moze byt aj nova aj starsia ale nie zasa z roku 05 dik