hrdza na blatniku

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
mihalswk
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

hrdza na blatniku

Príspevok od používateľa mihalswk »

Ahojte po zime sa mi ukazala na blatniku hrdza ale len taky kusok keby to vybrusim do kovu zatmelim a streknem normalnym čiernym sprejom bude to vidiet ? ide hlavne o ten sprej ak kupim nejaky obycajny čierny leskly

obrazok spreja
Prílohy
19022013199.jpg
19022013198.jpg
Suffel
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: hrdza na blatniku

Príspevok od používateľa Suffel »

to mas metalizu alebo len farbu? no ja osobne by som to s hocici nestriekal, behni niekam kde miesaju farby a daj si namiesat bud podla VIN-ka alebo odtienu farby..
mihalswk
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

metaliza, a miesaju farbu aj rovno do spreju ? kolko to bude cca stat ? tam nepojde toho vela ci ?
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

jasne myslim ze mnozstvo si povies sam kolko chces namiesat napr. 250 alebo 500ml.. fuu cenu ti presnu nepoviem zalezi urcite aj od farby, my ked sme davali miesat tak to bolo okolo 15€
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Aj mne tak hrdzavie Fabia.. na prednom kolese za zásterkou - zásterka je odtrhnutá od blatníka, dostáva sa tam sajrajt a z vnútornej strany to hnije. Každú jeseň to vybrúsim do kovu a nastriekam striebornou farbou, ale aj tak to do pár mesiacov začne "prekvitať".

Foto vidno v tomto príspevku na druhej fotke: http://www.hojko.com/post1865597.html#p1865597

Čo s tým?
mihalswk
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Suffel napísal:jasne myslim ze mnozstvo si povies sam kolko chces namiesat napr. 250 alebo 500ml.. fuu cenu ti presnu nepoviem zalezi urcite aj od farby, my ked sme davali miesat tak to bolo okolo 15€

tak to je v pohode dakujem skusim to
Fuxxo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fuxxo »

vykasli sa na sprej.. o rok to budes robit znovu.. pokial to je metaliza alebo perlet tak kupit deci farby, deci laku, spravit pristrek a zalestit a mas pkoj na neviem kolko
tacosi
Moderátor
Moderátor
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tacosi »

Vybrusenie a strieknutie farby je sice najlahsie riesenie,ale aj na najkratsi cas.
Ked uz,tak jednoznacne poriadne vybrusit,strieknut reaktiv,na to plnic,ale pozor,,neprebrusit plnic do reaktivu ( hlavne sa stava na hranach a falcoch ) strieknut metlu,a nakoniec lakom do pristreku do stratena. Potom dolestit ( najskor na druhy den ) a mas vybavene aj na par rokov.
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

Ja som mal na predošlom aute prehnité zadné lemy a dal som to radšej klampiarovi spraviť. Aj s dielmi, prácou a nástrekom striebornej metalízy ma to vyšlo na cca 280€. Ak by si to dal ty nejakému klampiarovi, tak by si za to dal možno cca 50€ za stranu a možno by to aj vydržalo dlhšie. To auto čo som mal vlastní teraz jeden môj známy a tie lemy ešte stále pekne držia.
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

Mal som podobny problem na prednom blatniku. Otcovi vietor vratil branu a stiahlo to farbu az na plech...Dal som to urobit miestnemu mechanikovi. Tmavo zelena metaliza, tmelenie, nastrek, zalestenie 80€ bez blocka...
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Syfon »

brm, tam to mas uz celkom dost chytene, otec na rovnakom mieste zbrusil natrel zakladovou (alkyton penetrator) a zatrel origo cervenou farbou, prvykrat to zliezlo dole, potom na druhykrat to uz drzi
inak tacosi ma pravdu, spreje na takomto mieste nevydrzia dlho, cize mihal ano ak to spravis tym sprejom bude to vidiet, minimalne pri pohlade z blizka a dlho to nevydrzi
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Ing.Zoidberg »

ak sa mozem spytat tacosi-ho tak co je to ten reaktiv ? v akej forme sa predava ? v spreji ? ma to nejaku farbu ? ma to ist teda na zivy kov ? na to plnic vybrusit ale nie az do reaktivu. sluzia tieto dve veci ako zaklad ? na to moze ist uz farba ? dik moc

//autoeditácia príspevku (25 Feb 2013, 18:54)
nasiel som nieco taketo : http://www.nonpaints.cz/katalog/crop-no ... ng-1-liter
myslim ze ked zbehnem do miestneho obchodu s farbami, lakmi a pod. a poviem ze chcem dvojzlozkove antikorozne neviem co tak mi poradia
Napísať odpoveď