hry na android
-
pepopraskac
Zablokovaný
hry na android
prosim pomozte mi mam prestigio multipad 7.0 pro a uz som si stiahol plno hd hier ako je dead space, six gun, gangstar rio, nfs hot pursuit a vela inych ale bez uspechu neviem co robim nespravne ked stiahnem hru odrarujem subor data a vlozim ho do android/data nainstalujem subor apk a ked chcem hrat vypise mi ze potreba stiahnut sd data alebo mi napise pripojenie na wifi siet ktoru nemam proste sa mi nedari spojazdnit hru prosim kto sa do toho vyzna napiste podrobnosti ci robim nieco nespravne. a este sa chcem opitat ako mam ziskat v androide zlozku obb diki za odpovede
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Re: hry na android
kúp si ich
kup si ich alebo sa pripoj na wifinu ked spustas tu hru prvy krat, ona si potrebuje stiahnut dake data
-
MichalkoOo
Zablokovaný
nerad mu s warezom
-
pepopraskac
Zablokovaný
chalani fakt potrebujem poradit nemam dost lova na kupu a na nete je ich dost len ich neviem pouzivatdebo3000 napísal:kup si ich alebo sa pripoj na wifinu ked spustas tu hru prvy krat, ona si potrebuje stiahnut dake data
-
MichalkoOo
Zablokovaný
to nieje náš problém
-
pepopraskac
Zablokovaný
smradi uz ma je*ete kur*a vyhulte si, su tu nejaky normalny ludia ktory vedia poradit? asi nie ste len poje**** buze****MichalkoOo napísal:to nieje náš problém
-
MichalkoOo
Zablokovaný
lol nope
co presne nechapes na tom, ze sa musis pripojit na wifi, aby stiahlo dodatocne subory?
a nespravaj sa ako rozmaznany debilko
a nespravaj sa ako rozmaznany debilko
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Beardie: dost hier ma ochranu a data mu necocne ak nema hru kupenu.
A ty "smrade":
Na tomto fore sa warezom nezaoberame a nikomu sa tu s warezom neradilo, neradi a ani nebude radit.
Takze skus stastie inde.
A ty "smrade":
Na tomto fore sa warezom nezaoberame a nikomu sa tu s warezom neradilo, neradi a ani nebude radit.
Takze skus stastie inde.