Hry na slabý pc
Hry na slabý pc
hľádám nejaký hry každého žánru..
definujem môj pc :
1600cpu
512ram
128gpu
160gb
winxp sp3(32bit)
definujem môj pc :
1600cpu
512ram
128gpu
160gb
winxp sp3(32bit)
Re: Hry na slabý pc
cs 1.6, nfs underground, gta vice city, warcraft III... ostatní ma doplnia 
nejaké novšie MMORPG etc. ?
Minecraft
hmm...
čo hmm? nevieš sa vyjadriť ako človek?
Dokážem sa vyjadriť ako človek, len priamo k tej hre sa nedalo vyjadriť "UBERINTEGELINENTNE"
-
Geogomeogo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Mafia, možno WoWko na low detailoch.
prelistuj si tuto stranku, ked sa nudis su tam snad vsetky hry podla abecedy tak mas co robit
http://www.systemrequirementslab.com/cyri/
http://www.systemrequirementslab.com/cyri/
holub dakujem za ten web 
Geogomeogo : niečo free?
Geogomeogo : niečo free?
-
qwerty-xyz
takze zlatko, ---- quake 3 arena, return to castle wolfenstein, medal of honor alied assaut, call of duty 1 mozno aj call of duty 2, Unreal 1, unreal 1 return to ne pali, Unreal tournament, Unreal 2 the awakening. Star wars Jedi academy, Harry Potter 1, Harry Potter 2, Harry Potter 3, plus (vsetky starsie spotrove hry, fifa nhl (1998) az do roku 2002 pojdu urcite, mozno aj par novsich....) Counter strike, counter strike condition zero (single player). Half life 1. zo strategii vsetky starsie. age of empires, empire earth, word war 3, .....Rayiner napísal:hľádám nejaký hry každého žánru..
definujem môj pc :
1600cpu
512ram
128gpu
160gb
winxp sp3(32bit)
Painkiller 1 plus datadisk mozno aj "novy" overdose (sialene jatky) --- dalej SERIOUS SAM 1 a datadisk (sialene jatky)
plus vsetky kravinky 2D ako jack jazz rabit a podobne, (abe the odysey, a este jedna kravinka si nespomeniem teraz...taky chlapec kantril take cierne priserky co vyzerali ako sopel, .... kua aj som to tu uz dakde sa na to pytal a zase neviem)
plus stare need for speedky, ....
SIMS 1 a 2 dalej SIM city 2000 a SIM city 3000 (tie tutofka ze pojdu) a keby si sa nahodou nudil nahodis si epsxe, a hras hry z PS1-tky a keby ti uz zacalo hrabat, kludne napis, mam zbierku SEGA hier asi 800 ktore idu pod XP ckom, .....
zas taký shit to nieje ... 
Ale je. To mi ver. 512mb ram na XP SP3 je dost malo. A nie este na hry. 
Heart of Darkness.qwerty-xyz napísal: takze zlatko, ---- quake 3 arena, return to castle wolfenstein, medal of honor alied assaut, call of duty 1 mozno aj call of duty 2, Unreal 1, unreal 1 return to ne pali, Unreal tournament, Unreal 2 the awakening. Star wars Jedi academy, Harry Potter 1, Harry Potter 2, Harry Potter 3, plus (vsetky starsie spotrove hry, fifa nhl (1998) az do roku 2002 pojdu urcite, mozno aj par novsich....) Counter strike, counter strike condition zero (single player). Half life 1. zo strategii vsetky starsie. age of empires, empire earth, word war 3, .....
Painkiller 1 plus datadisk mozno aj "novy" overdose (sialene jatky) --- dalej SERIOUS SAM 1 a datadisk (sialene jatky)
plus vsetky kravinky 2D ako jack jazz rabit a podobne, (abe the odysey, a este jedna kravinka si nespomeniem teraz...taky chlapec kantril take cierne priserky co vyzerali ako sopel, .... kua aj som to tu uz dakde sa na to pytal a zase neviem)
plus stare need for speedky, ....
SIMS 1 a 2 dalej SIM city 2000 a SIM city 3000 (tie tutofka ze pojdu) a keby si sa nahodou nudil nahodis si epsxe, a hras hry z PS1-tky a keby ti uz zacalo hrabat, kludne napis, mam zbierku SEGA hier asi 800 ktore idu pod XP ckom, .....
-
Qerten
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Tak napríklad na hru RTC:Wsú takéto požiadavky:Sapo napísal:Ale je. To mi ver. 512mb ram na XP SP3 je dost malo. A nie este na hry.
Kód: Vybrať všetko
3-D Hardware Accelerator w/ 16mb vRAM and full OpenGL support
400mhz AMD or Intel Processor
Windows 95OSR2/98/98SE/ME/NT4.0/2000/XP Operating System
128mb RAM
16-bit Video mode
800mb Hard Drive space plus 300mb for the Swap File
DirectX 8.0a (included)
DirectX 3.0 Compatible Sound Card
Quad Speed CD-ROM //autoeditácia príspevku (15 Nov 2010, 23:52)
edit: na tom kompe rozbeháš aj Doom 3 na najnižších detailoch a stále tá hra stojí za to.. Potom WC3 (dotu nedoporucujem vzhľadom na cpu), CSko16, Wormsovia, dokonca by si mal rozbehať aj wowko ale nedoporučujem chodiť "veľké" bgčka, Strongholt: Clusader... tých hier je naozaj veľa.......
Minecraft neni na slabý com, nedajte sa zmýlit grafikou. Na ram je to žrút !!
ja by som chcel na pc hry dajaku dobru dajake call of duty alebo hry podobne GTA pc ma : 3gb Ram
320gb HDD
32-bit operacny system
procesor:Intel(R)2 Duo CPU P7350 @ 2.00GHz
mam Fujitsu Computer siemens Pi3525
Diky
320gb HDD
32-bit operacny system
procesor:Intel(R)2 Duo CPU P7350 @ 2.00GHz
mam Fujitsu Computer siemens Pi3525
Diky
hladaj hry z rokov 2005-2008, pojdu ti takmer na plne vsetky