hry na windows vista

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
hadiatko
Novice
Novice

hry na windows vista

Príspevok od používateľa hadiatko »

ahojte, neviete niekto ako, alebo ci vobec, sa daju rozchodit hry ako syberia I.-II., post mortem, still life na tej prekliatej viste? niekde som citala, ze vista nezvladne hry starsie ako dva roky, ale predsa... ci sa nenasiel niekto sikovny, ktory by to nejako poriesil... vdaka vsetkym za odpoved.
Sphinx
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: hry na windows vista

Príspevok od používateľa Sphinx »

hadiatko napísal:ahojte, neviete niekto ako, alebo ci vobec, sa daju rozchodit hry ako syberia I.-II., post mortem, still life na tej prekliatej viste? niekde som citala, ze vista nezvladne hry starsie ako dva roky, ale predsa... ci sa nenasiel niekto sikovny, ktory by to nejako poriesil... vdaka vsetkym za odpoved.
ta kto to mas zle informacie ja som tam rozchodil hry ako NFS 3 Rok 1998,
delta force..... cize treba skusit a uvidis ak nepojde urcite sa to nekde riesilo vzdy existuje nejaky ten PATCh na vistu resp na hru aby sla pod vistou...
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

das si kompatibilitu pre WINDOWS 98 alebo 2000 alebo XP
hadiatko
Novice
Novice

no, vsak prave preto som sa obratila sem, ci niekto nevie poradit aj nieco konkretnejsie...
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

SuDo ti napisal riesenie, pravy klik na EXE subor, najdi kompatibilitu a zvol starsi Win
hadiatko
Novice
Novice

no, musela som najst aj funkcne .exe k tym .iso suborom... ale kompatibilita a spustenie ako spravca pomohlo... len taka drobnost... ako v priebehu hry tu hru ulozim? mna to vzdy vyhodi von, smaozrejme bez ulozenia... skratka sa to cele zavrie...
Napísať odpoveď