Hry z PS2 na PS3

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Samc0
Amateur
Amateur

Hry z PS2 na PS3

Príspevok od používateľa Samc0 »

Ahojte, rozmyslam nad kupom playstation 3 ale niekde som cital ze nie je kompatibilne s hrami s playstation 2 ..... Kedze by som ho rad vyuzival, zatial prevazne na hranie hier z PS2 tak by som rad vedel ci to playko 3 podporuje....dakujem za odpovede
PAuLi3
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

ked mas verziu s 60GB HDD tak ti pojdu originalne PS2 hry, avsak ak mas konzolu s inym hdd tak ti nepojdu...
Samc0
Amateur
Amateur

No rozmyslam nad kupou verzie s 80GB HDD ...... a nepomoze tomu nejaky firmware? Alebo nieco podobne? Bo jaky to ma vyznam ked to na jednej verzii s nizsou kapacitou HDD ide a na druhej nie. Este taka otazka....prehra PS3 aj hry z prveho playstationa jednotky? :oops:
poi
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa poi »

nieje to nahodou len tak ze 40 GB verzia neprehra PS2 hry a vyssie uz ano?
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

pocuj a naco ti je teda PS3 ked na nej chces hrat PS2 a PSone hry?? sak si kup PS2... Alebo teda XBOX360 kde si mozes spravit aj flash a hrat hry stiahnute z netu a nie minat 50€ na origo hry na ps3
TomKocuR
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TomKocuR »

pokiaľ viem tak podpora vecí z predchádzajúcích PS je HW záležitosťou, v konzolách je na to osobitný čip, ktorý tam v istých verziách PS3 kvôli cene nie je.
Samc0
Amateur
Amateur

PAuLi3 napísal:pocuj a naco ti je teda PS3 ked na nej chces hrat PS2 a PSone hry?? sak si kup PS2... Alebo teda XBOX360 kde si mozes spravit aj flash a hrat hry stiahnute z netu a nie minat 50€ na origo hry na ps3
No PS 3 mi je na to, aby som si mohol zahrat nove hry....ale kedze som nevlastnil predchadzajucu verziu tak by som si zahral aj pecky co boli na dvojku a dokonca aj na jednotku. PSko chcem vlastne iba kvoli jednemu typu hier....Su to hry Final Fantasy a pokial viem, tak tie su iba na playko a nie na Xbox. A ked uz investovat tak uz chcem masinu co mi prehra aj Blu-ray disky.....jednoducho je to pre mna vyhodnejsie jak Xbox
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

co vsetko dokaze zmena firmware v PS3
http://www.ps3zone.sk/viewtopic.php?f=12&t=2492
prezradim ze je medzitym aj podpora hier na ps3 :wink:
Napísať odpoveď