htc 8s
htc 8s
Ahojte, tento telefon mi hrozne padol do oka len co ma trapi je jeho mala vnutorna pamat. Chcem sa teda spytat ci bude dostatocna pri vyuzivanii facebooku, 1 mapy pre SR, 1-2 hrach typu angry birds, youtube a to je asi tak vsetko.
Dakujem
Dakujem
Re: htc 8s
pozeram ze to ma slot na microSD kartu tak nevidim problem, na tebou spominane pouzivanie ti s prehladom bude stacit aj 16gb karta
ano to hej , len da sa instalovat appky len na vnutronu pamat, nie na micro sd. Je sice uvedena 4gb vnutorna ale volno je tam cirka 1,3 gb preto mam dilemu 
-
dobi235
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
tak na tych par aplikacii to urcite staci.. preco nezoberes nieco s androidom? tam to ide na sd kartu bez problemov
.. ci chces windows phone?
ano jak vravis
chcel som nieco do 300 eur s WP 8, len neviem ci do tohto ist kedze je tam mala vnutorna a dufat ze windows vyda update na instalaciu priamo na kartu alebo ist do niecoho ineho do tych 300e.
-
dobi235
Light Professional
Niektora Lumia nema vacsiu pamat?
-
galbavymartin
Light Professional
Je tam dosť veľkým problém s pamäťou, bohuzial. Ked pozeráš videa, surfuješ po nete tak sa ti data ukladajú do ďalšie a jediny recept ako to odstrániť je factory reset. Ak chces daco lacné skus Lumiu 620 ma to iste ako 8S ale lepsi fotak, 8GB pamäť. Ale displej je 3, 7" a batéria 1300mAh vraj ale výdrž nie je zla.
-
dobi235
Light Professional
to chces povedat na windows phone sa neda vymazat historia internetu, cookies ani vyrovnavacia pamat aplikacii?
-
galbavymartin
Light Professional
Historia a cache sa daju....ale vyrovnavacia pamat nie....aplikacie si ukladaju dake data...
-
dobi235
Light Professional
cache je vyrovnavacia pamat 
no ako pozeram tak aj lumia 720 bude vydana niekedy na polroka tak to asi pockam na toto, vyzera super a hadam do tych 300 ecok bude