Ahojte.
Potreboval by som poradit. Na mojom htc prestava reagovat displej. Po odblokovani niekedy nejde vobec alebo idu len spodne tlacidla alebo len displej. Po zablokovani a znova odbloovani ide vdetko normalne. Niekedy to ale prestane regovt aj pocas prace sctelefonom. Niekedy prestane reagovat len spodna cast displeja. Vedeli by ste mi poradit co s tym?
HTC desire 500
Re: HTC desire 500
Univerzálna rada je aktualizovať software a spraviť obnovenie továrenských nastavení. Ak nepomôže, tak hádam reklamácia, VSP Data je celkom promptný, nemal by si mať veľkú starosť s reklamovaním, ak pôjdeš priamo cez nich.
Aj to som sa chcel spytat ze ci by to zreklamovali. Skusim ten reset a ak nepomoze skusim tu reklamaciu. Vdaka
Ako často sa Ti to prejavuje?
no tak robilo to vacsinu casu pri odomikani. Ale teras po resete sa zda ze to je v poriadku, no ale uvidim ako pojde dalsie dni. Vdaka za radu
//autoeditácia príspevku (28 Mar 2015, 1:31)
No tak problem stale pretrvav takze uz mi zostava len servis. Telefon je brany na pausal cez telekom spravia mi to tam?
//autoeditácia príspevku (28 Mar 2015, 1:31)
No tak problem stale pretrvav takze uz mi zostava len servis. Telefon je brany na pausal cez telekom spravia mi to tam?
Nie, poslu to do servisu v BA alebo potom v Cesku.