HTC Desire alebo XperiaX10
HTC Desire alebo XperiaX10
ktory by ste si kupili?a prečo?
Re: HTC Desire alebo XperiaX10
Desire. Vsetko je na nom lepsie. Najlepsie bude ked si precitas nejake recenzie. Kazdemu koho poznam vravim aby nekupovali nic od SonyEricsson. Najlepsie bude ked si na YouTube pozries nejake porovnania - 100x lepsie nez citat o tom.
na desire je všetko lepšie a preto má nižšie hodnotenie na mobilmanii ako xperia
ja som skôr za xperiu, degraduje ju starší android. ale inak veľmi pekný stroj
-
Nadeo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Desire... nieje o com.
ak to kupujes teraz tak desire, ak pockas chvilku a ozelies blesk fotaku tak samsung galaxy s - http://www.gsmarena.com/samsung_i9000_galaxy_s-3115.php
Koho zaujima mobilmania ? Tie kriteria podla ktorych davaju tie percenta podla mna stoja za hovno. Stacilo ze som pozeral videorecenziu na xperiu a isiel otvorit galeriu a fotky mu otvaral asi 5 minut.Curuj napísal:na desire je všetko lepšie a preto má nižšie hodnotenie na mobilmanii ako xperia![]()
-
mirecgametel
Amateur
Určite Desire, používam ho cca. 2,5 mesiaca a je to perfektne zladený device ... xperiu X10 som mal na test 2 týždne, nie je to zlé, ale u mňa vyhral desire ... je svižnejši, kvalitnejší display, a UI Sense mi veĺmi vyhovuje.
oki, dika za názory a kolko asi vydrží batéria na Desire?
Brat to nabija kazdy den, bateria je asi najvacsie minus na tomto telefone.
no veď to, ale to asi všetky dotykové také súrochedo napísal:Brat to nabija kazdy den, bateria je asi najvacsie minus na tomto telefone.
No zial, tak to je, ja svoj iPhone nabijam tiez denne 
Určite Desire. K beterke, v iPhone mi vydržala o pár hodín dlhšie ako v súčasnom Desire. No išlo len o 3G...no vždy som nabíjal a aj nabíjam každú noc.
ten telefón sa nabíja celú noc?Tino-artS napísal:Určite Desire. K beterke, v iPhone mi vydržala o pár hodín dlhšie ako v súčasnom Desire. No išlo len o 3G...no vždy som nabíjal a aj nabíjam každú noc.
Max 3 hodiny... Priemer pri telefonoch je cca 2 hod.
jasne ze Desira
sam som sa rozhodoval medzi nimi
od kedy ho mam tak sa nestazujem
od kedy ho mam tak sa nestazujem
takže jednoznačne Desire teda, len mám obavy či naplno využijem potenciál tohto telefónu
Ak mas na to financie tak to, ze nieco ostane nevyuzite je OK. O dost horsie by bolo zistenie, ze telefon za furu prachov nema nieco co budes naozaj potrebovat.
-
onlineboss
Amateur
urcite Desire. Uz len kvoli androidu... a HTC ide v poslednej dobe hroozne dopredu... ja osobne lutujem ze som nepockal par mesiacov a nekupil si namiesto HTC Touch HD radsej HTC Desire... take Desire
... bo nove WinMobile 7 je hruuza.. skoda ze MS ide v tomto dole.. aspon z mojho pohladu.. a android ide dost hore a rychlo
.. aj preto ze je open source a zacina mat mrtne velku podporu u vyvojarov
go HTC go 
-
luto
Darca
Znami ma Desire a testoval aj X10, no Desire vyhralo. Lepsi display, ten AMOLED je fakt parada, procesory su asi zhodne niesom si isty, ale Ramky ma viac Desire a vidno to na odozvach telefonu. X10 nema radio, co moze niekomu chybat. Fotak 5 a 8 MPx nebude velky rozdiel. X10 ma starsiu verziu Androidu.
V blizkej dobe tiez uvazujem nad tymato dvomi, ale zatial stale vaham. Ale kedze som za SE asi je vybrane
Parametre na porovnanie : http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=2964
V blizkej dobe tiez uvazujem nad tymato dvomi, ale zatial stale vaham. Ale kedze som za SE asi je vybrane
Parametre na porovnanie : http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=2964