HTC Desire X - dôvod na reklamáciu?

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
martinez13
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

HTC Desire X - dôvod na reklamáciu?

Príspevok od používateľa martinez13 »

Zdravím pred nedávnom mi nereagoval displej niekedy na dotyk tak som ho poslal cez telekom na reklamáciu a všetko mi schválili a vymenili mi tam displej a slúchatko (to vážne neviem načo mi ho menili!!).. a vyresetovali mi celý fon a dali mi tam zrejme nový android

Odkedy mi prišiel tak keď volám s priateľkou cez Viber máme medzi sebou 3 sekundové oneskorenie vo volaní čo mi ide fakt na nervy a za druhé nepočujem ju tak čisto ale trošku to aj chrapčí a je to také no rušné.. pred reklamáciou sme krásne spolu volali
skúšal som to aj na druhom telefone jej zavolať a všetko bolo v poriadku čiže chyba nieje v signále internetu

Neskôr keď som si išiel pustiť pesničky cez winamp na slúchatkach tak mi to sekalo a praskalo čo som chytil už vážne nervy, ale napr. v PowerAMP to nerobí..

A ten nový displej čo mi tam dali tak niekedy keď silnejšie potlačím na displej ale nie moc silno tak mi tam zostane odtlačok ale nie na sklíčku ale ako normalne na displeji a o sekundu zmizne.. viete čo myslím nie? alebo ked mobil stisknem trošku z boku tak zobrazí asi snád všetky farby na tej strane :D neviem to opísať ale snáď ma chápete..

Mám ho tam ísť dať znovu reklamovať? Po 2 reklamačke mi asi iný fon na výber nedajú čo?. Vďaka za odpovede! k :plus: istá
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: HTC Desire X - dôvod na reklamáciu?

Príspevok od používateľa Arkaz »

Ja by som to videl na ten software. Ak mas moznost skus si tam nahrat starsi soft.
martinez13
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

o tom zvuku je dokonca aj tu písané: http://www.mojandroid.sk/2013/04/09/htc ... so-zvukom/
akurát to volanie cez Viber ma dosť sere lebo voláme skoro stále kedže ona nieje zo Slovenska, a downgrade ja spraviť neviem jedine že by ste mali nejaký ľahký návod ako dať z 4.1.1 na 4.0.4 hm..

ale ten displej nebude softom, to je podla mňa tiež vadný displej že hentie ''odtlačky'' zanecháva
M&M
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa M&M »

ten problem so zvukom mal kazdy hned po aktualizacii, ale potom vysla nova aktualizacia, ktora tento problem odstranila... A ked ti po tej reklamacii prisiel fon, tak si tam nemal nahodou Android 4.0.4 ?
martinez13
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

no mne ten problém pretrváva, nie s androidom som nič nerobil odkedy mi prišiel a mám tam 4.1.1
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

daj to znova na reklamaciu, popis im tam vady a napis ktory soft ti tam maju nahrat (starsi ktory ti bol lepsi)
Napísať odpoveď