HTC Diamond
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
HTC Diamond
caute, nestretli ste sa niekedy s tymto problemom? :
Na Diamond bola nahrata nova ROM, po par mesiacoch sa zacal sam restartovat a teraz sa dokonca ani nezapne, bateria je nabita na 100 a nic, iba black screen. Neviete nejaku radu?
Na Diamond bola nahrata nova ROM, po par mesiacoch sa zacal sam restartovat a teraz sa dokonca ani nezapne, bateria je nabita na 100 a nic, iba black screen. Neviete nejaku radu?
Re: HTC Diamond
no zrejme bol zle instalnuty win, skus dat iny rom (vzdy pouzivaj mtty) , viac na http://forum.xda-developers.com/
-
guess.whoo
Redeemer
win bol dobre nainstalovany, len tam dal wm6.5, ktory nebol oficialne vydany pre diamond. Nesiel ani zapnut tak s flashovanim je problem. Na xda som nenasiel ziadnu rovnaku temu
no pre diamond I ani nebude 6.5 vydana, cize len skus nahodit iny ROM, ved to je praca na 5min, ale ako som pisal pouzivaj mtty. Ak nechces davat inu ROM, tak skus hard reset, snad sa spamata
-
guess.whoo
Redeemer
ved ti pisem ze sa ani nezapne, vlozim baterku, stlacim turn on tlacidlo a nic sa nedeje, baterka je nabita. Keby sa mi zapol tak uz neni problem nahodit iny ROM
//hard reset nepomohol
//hard reset nepomohol
ked ho das cez usb nic ?
-
guess.whoo
Redeemer
nic, vobec nereaguje
toto nebude SW chyba ... proste umrel telefon ... ak je este v zaruke daj reklamovat ... opravit za peniaze no neviem neviem ... jedine vyskusat ci nie je uplnou nahodou vadna baterka, ale skor to vidim na odidenu dosku ...
-
guess.whoo
Redeemer
no takze nastala zmena. Baterky su 2, obe boli nabite, nakoniec sa telefon zazracne zapol, brat stihol flashnut romku, ale zase sa zacal restartovat, tak tam nahodil uplne povodnu, ktora tam bola a zatial je to ok. Telefon sa nerestartuje a ide ako ma. Netusim, kde mohla byt chyba ked sa iba tak odrazu zapol. Hlavne, ze teraz ide. Zatial mozte locknut
-
Arkaz
Addict
no kazdopadne daval by som pozor pretoze ozaj su tam priznaky HW chyby =)
ozivim temu s bateriou.
Kupil som novu klasicku bateriu na HTC Diamond 900mAh.
Po vlozeni pise 0%, sipka nabijania ide, indikator ale zhasne. V sprave baterii pise Bateria: neznama, ak vratim povodnu, pise Hlavna Bateria Li-ion.
Neviete ako spravit z novej, hlavnu ?
diky moc..
inak win 6.1, nemenena ROM..nahodene len SPB Home
Kupil som novu klasicku bateriu na HTC Diamond 900mAh.
Po vlozeni pise 0%, sipka nabijania ide, indikator ale zhasne. V sprave baterii pise Bateria: neznama, ak vratim povodnu, pise Hlavna Bateria Li-ion.
Neviete ako spravit z novej, hlavnu ?
diky moc..
inak win 6.1, nemenena ROM..nahodene len SPB Home