http://www.gpsforless.co.uk/product_det ... p?id=16184
Presne na nieco take narazam, dokonca ten ma aj klbove rameno co by mi maximalne vyhovovalo (len ci to je dostatocne kvalitne). Mne skor ide o to, aby ste mi poradili ako to objednat alebo najst iny eshop/obchod na SK, kde sa da take nieco dostat. 20 libier nie je az tak vela, aj ked asi zacvakam za postu. Ale ked to bude aspon trosku kvalitne, tak som ochotny dat peniaze. Kebyze mi pomoze niekto najst aj nieco blizsie (eshop SK/CZ), tak by bolo fajn. Hlavne nech to je kvalitne, ak to zvladne aj nejaku sportovejsiu jazdu tak na to dam peniaze.
Zajtra pobeham nejake cyklo obchody ci o niecom nevedia, ked tak pripadne nejake mobil shopy a napisem potom
Dakujem vopred vsetkym, ktori mi pomozu.
//edit: Herbert Richter je nejaka znacka pre prislusenstvo na bicykle?
Pozeram ze na tej stranke co som tu postol by sa dalo teoreticky platit aj cez paypal (28 libier cca). Ako sa to potom robi? Poslal by som eurace niekomu tu na fore kto robi s paypalom a on by to objednal? Mne by prisiel uz rovno doporucene balik domov? Dik za odpovede
//edit2: Vyzera to tak, ze ten co som tu postol by mi vyhovoval najviac co zatial beham po googli. Jeho presne oznacenie je HTC Hero Smartphone Rigid Dedicated Bicycle Mount . Je to ten s dvomi klbami a malou rukovatou. Uz len odkial ho zobrat